Melih Kibar ve Çiğdem Talu'nun eserleri Süleymanpaşa'da hayat buldu - Son Dakika
Güncel

Melih Kibar ve Çiğdem Talu'nun eserleri Süleymanpaşa'da hayat buldu

Melih Kibar ve Çiğdem Talu\'nun eserleri Süleymanpaşa\'da hayat buldu

"Süleymanpaşa Ustaları Ağırlıyor" konserlerinin üçüncüsünde Yasemin Mira, Türkiye'nin en ünlü söz ve beste yazarlarından Melih Kibar ve Çiğdem Talu'nun eserlerini Süleymanpaşalılar için seslendirdi.

25.06.2016 18:31  Güncelleme: 18:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sahil dolgu alanı amfi tiyatroda gerçekleşen konsere Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat eşi Belgin Eşkinat ile katılırken Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Poyraz ve eşi ile Süleymanpaşa Belediye Meclisi Kültür Komisyonu Başkanı Edibe Akçakaya ve yüzlerce Süleymanpaşalı müziksever katıldı.

SÜLEYMANPAŞALILAR İÇİN 12 UNUTULMAZ ESERE CAN VERDİ

Melih Kibar ve Çiğdem Talu'nun yıllar önce yazıp bestelediği, herkes tarafından bilinip dillere dolanan, gönüller de yer eden "Deli Divane, Rüya, İşte Öyle Birşey, Hep Böyle Kal, Aldım Başımı Gidiyorum, Bir De Bana Sor, Her Şey Seninle Güzel, Tüm Bir Yaşam, Kazandım, Bir Tanem Söyle Canım, Sevdan Olmasa" eserlerini seslendiren Yasemin Mira'ya konuk sanatçı olarak Burhan Şeşen ve Gökhan Şeşen de eşlik etti.

MİRA: "BU ALTIN SERİ ÜÇ AKŞAM DAHA SÜRECEK; KAÇIRMAYIN!"

Yaklaşık bir buçuk saat süren konser alkışlar eşliğinde sona ererken emeği geçen herkese teşekkür eden Yasemin Mira; "Çok sevdiğim ve Türk müzik tarihine damgasını vurmuş iki ismin yarattığı eserleri seslendirme fırsatı verdiği için başta Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Ekrem Eşkinat'a ve bu şarkılara daha da anlam katan bana eşlik eden siz Süleymanpaşalılara çok teşekkür ederim. Bu altın seri üç akşam daha sürecek. Diğer konserleri de kaçırmamanız dileğiyle." ifadelerini kullandı.

"SÜLEYMANPAŞA USTALARI AĞIRLIYOR" KONSER PROGRAMI

"Süleymanpaşa Ustaları Ağırlıyor" konserleri şu şekilde devam edecek:
27 Haziran 2016 Pazartesi 22.00 – Zeki Müren Şarkıları – Tuğçe Pala
28 Haziran 2016 Salı 22.00 – Kayahan Şarkıları – Suat Suna
30 Haziran 2016 Perşembe 22.00 – Neşet Ertaş Şarkıları – Hüseyin Turan

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Melih Kibar ve Çiğdem Talu'nun eserleri Süleymanpaşa'da hayat buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement