Melih Mahmutoğlu'ndan, Merhum Koray Şener'in Ailesine Taziye Ziyareti - Son Dakika
Spor

Melih Mahmutoğlu'ndan, Merhum Koray Şener'in Ailesine Taziye Ziyareti

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımının kaptanı Melih Mahmutoğlu, Galatasaray derbisi öncesi kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden taraftar Koray Şener'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

06.11.2018 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Basketbol Takımı kaptanı Melih Mahmutoğlu, merhum Koray Şener'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Şener ailesininKocaeli'de bulunan evinde gerçekleşen ziyarette, Melih Mahmutoğlu ve CenkRenda'nın yanı sıra, basketbol operasyonları direktörü Defne Patır ile medyasorumlusu İlker Üçer'in de yer aldığı belirtildi.

BASKETBOL FORMASI TAKDİM EDİLDİ

Anne Gülümser Şener, baba Rıfat Şener ve Koray'ın kardeşleriyle biraraya gelen Melih Mahmutoğlu ile Cenk Renda'nın, yaşadıkları üzüntüyü dilegetirip, taziyelerini ilettikleri vurgulandı. Öte yandan, aile fertlerine, sarı-lacivertli takımın tüm oyuncularınınimzaladığı, Koray Şener yazılı 41 numaralı Fenerbahçe Basketbol Takımı formasıtakdim edildiği aktarıldı.

Melih Mahmutoğlu'ndan, Merhum Koray Şener'in Ailesine Taziye Ziyareti
Melih Mahmutoğlu\'ndan, Merhum Koray Şener\'in Ailesine Taziye Ziyareti

Son Dakika Spor Melih Mahmutoğlu'ndan, Merhum Koray Şener'in Ailesine Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Sibel: Şovu bırakın insanların acılarını tazelemeyin. 0 11 Yanıtla ..: Biliyormusunuz Sibel Hanım vefat eden sevdiklerimizden bahsedince kaybeden kişiler daha mutlu olur. Çünkü kaybettikleri sevdikleri unutulmamış demektir onlara göre. Eğer vefat eden sevdiklerimizden konuşmadığımız zaman unutulmuş gibi oluyor. Sizin hassasiyetinize saygı duydum ama bu durum yanlış bilindiği için cevap vermek istedim sakın acıları tazelenir diye endişe etmeyin.Çünkü kaybedenler hayatlarının sonuna kadar o acıyla yaşıyor ama kimse bilmiyor.Bence vefat edenler bilakis çokça anılmalı. 2 1
  • Arif: Helal olsun Melih kardeşim Fenerbahçe lilik bunu gerektirir 7 1 Yanıtla
  • eren: helal olsun melih 6 1 Yanıtla

Advertisement