Melikgazi Belediyesi Yaz Okulu Kayıtları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Melikgazi Belediyesi Yaz Okulu Kayıtları Devam Ediyor

Melikgazi Belediyesi Yaz Okulu Kayıtları Devam Ediyor

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Bu seneki yaz okullarımız sosyal ve spor tesisimizde, eğitim, spor ve kültür olmak üzere 54 ayrı branşta gerçekleştirilecektir.

23.05.2017 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, "Bu seneki yaz okullarımız sosyal ve spor tesisimizde, eğitim, spor ve kültür olmak üzere 54 ayrı branşta gerçekleştirilecektir. Yaz okuluna kayıtlarımız devam etmekte olup, ilgi her sene olduğu gibi bu senede son derece yoğun olmaktadır" dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yaz Okulu kayıtlarının devam ettiğini ve müracaatların 23 Haziran Pazartesi günü sona ereceğini söyledi.

Melikgazi Belediyesi tarafından düzenlenen ve 8-13 yaş grubu çocukların katılabileceği Yaz Okulları bu yıl Danışmentgazi, Keykubat, Mim-Sin, Toki, İldem, Yıldırım Beyazıt, Esenyurt ve Yeniköy Sosyal ve Spor tesislerinde gerçekleştirilecek.

Çocukların yaz tatillerine verimli bir şekilde değerlendirmelerine ve eğlenirken öğrenmelerine imkan sağlamak amacıyla yaz okullarını düzenlediklerini belirten başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, "Çocuklarımızı ve gençlerimizi çok önemsiyoruz. Onların iyi yetişmelerini sağlamak adına hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Okullar yaptırıyor, kurslar düzenliyor, okulların çevre düzenlenmesi yaparak, basketbol ve futbol sahaları yapıyoruz. Başarılı öğrencileri ödüllendiriyor, başarısız olanları başarılı olmaları yönünde teşvik ediyoruz. Bu seneki yaz okulumuz ise sosyal ve spor tesislerimizde de toplam 54 branşta gerçekleştirilecektir. Yaz Okuluna kayıtlarımız başladı. Çocuklarımızın ilgisi her sene olduğu gibi bu senede son derece yoğun olmaktadır" dedi

Bu yıl çocukların kişisel gelişimini sağlayacak olan değerler eğitimi, liderlik eğitimi, kişisel gelişim, sosyal hayatta iletişim gibi özel derslerin yer aldığını hatırlatan başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, seçmeli derslerde ise drama, satranç, el sanatları, tiyatro gibi yetenek derslerinin verileceğini sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Melikgazi Belediyesi Yaz Okulu Kayıtları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement