Melikgazi İnsan Hakları Kurulu Toplandı - Son Dakika
Yerel

Melikgazi İnsan Hakları Kurulu Toplandı

Melikgazi İnsan Hakları Kurulunun 2014 yılı ilk toplantısı, Kaymakam Erkaya Yırık başkanlığında gerçekleştirildi.

31.01.2014 15:00  Güncelleme: 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Melikgazi İnsan Hakları Kurulu, polis merkezleri ve karakolların denetimi için kurul oluşturdu.

İlçe Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, İnsan Hakları Kurulu'nun 2014 yılı ilk toplantısı Kaymakam Erkaya Yırık başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Yırık, tüm vatandaşların çekinmeden kurula müracaat edebileceğini ifade ederek,, insan hak ve hürriyetleri alanındaki başvuruları inceleyecek olan kurulun her ay toplandığını dile getirdi.

Karakol ve polis merkezlerinin denetlemelerinin yapılması için ayrı bir kurulun oluşturulduğu toplantıda, Kayseri'de yaşayan Suriyeli sığınmacıların eğitim konusunda yaşadıkları sıkıntılar ele alındı.

Toplantıya, MAZLUMDER Kayseri Şube başkan yardımcısı Hacı Yakışıklı, Melikgazi belediye başkan yardımcısı Serdar Öztürk, İl Daimi Encümen üyesi Ahmet Büyüksimitçi, Ak Parti İlçe yönetim kurulu üyesi Fatma Yurttaş, CHP İlçe başkan yardımcısı Hakkı Temiz, Erciyes Üniversitesi öğretim üyesi Sevil Aydın, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fatma Aktaş Anteplioğlu, Eğitim Bir Sen temsilcisi Mahmut Tatlı, Kiçikapı mahalle muhtarı Ahmet Duran İncetürkmen, Tüketiciler Birliği Başkanı Mahmut Şahin katıldı. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Melikgazi İnsan Hakları Kurulu Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement