Meltem Cumbul Strasburg?da Hayranlarıyla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Meltem Cumbul Strasburg?da Hayranlarıyla Buluştu

Meltem Cumbul Strasburg?da Hayranlarıyla Buluştu

Meltem Cumbul Strasburg'da hayranlarıyla buluştu Türk Sineması ve Yeşilçam'ın başarılı aktrisi, aynı zamanda Oyuncular Sendikası Başkanı Meltem Cumbul Cuma akşamı Strasbourg'da hayranlarıyla buluştu.

19.12.2015 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meltem Cumbul Strasburg'da hayranlarıyla buluştu

Türk Sineması ve Yeşilçam'ın başarılı aktrisi, aynı zamanda Oyuncular Sendikası Başkanı Meltem Cumbul Cuma akşamı Strasbourg'da hayranlarıyla buluştu.

İlki 1997 yılında olmakla birlikte daha önce yedi kez Strasbourg? gelen sevilen sanatçı Meltem Cumbul programda yer alan 2013 yapımı Yönetmen A. Taner Elhan'ın komedi, dram tarzı sinema filmi 'Kadın İşi Banka Soygunu'nun gösteriminde seyircisiyle buluştu. Cumbul Strasburg'da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, 'İki tane filmle katılıyorum buraya bir tanesi Kadın işi banka soygunu, ikincisi de 'Yaktın Beni'. Dilerim güzel bir gösterim olur' dedi.

Yönetmen Uğur Yücel de 'Kadın İşi Banka Soygunu' film gösterimini izleyenler arasındaydı.

KADINLAR SETTE DAYANIŞMA İÇİNDEYDİK

Sanatçı Meltem Cumbul sinema severlerle yaptığı sohbette şunları söyledi 'Burası benim en sevdiğim sinema salonlarından biri. Burada Odyssee sinemasında unutulmayacak dostlar kazandım. Burada bulunmaktan çok mutlu oluyorum. Odyssee sineması filmlerimizin ilk tohumların atıldığı mekan oldu.'

Rol aldığı filmin konusundan da bahseden ünlü sanatçı, 'İzlediğiniz film sağlık sorunları olan bir kadının ilginç trajedi hikayesi. Bu filmde kadınların dayanışmasını gösteriyoruz. Filme konu olan sağlık sorunlu kadının psikolojisini anlatmak istedik' dedi.

Meltem Cumbul setteki çalışma ortamından bahsederek 'Taner Erhan ile çalışmak gerçekten güzeldi. Çünkü bir kere kadın filmi, kadın psikolojisi. Kadınlar kendi aramızda da yarışma içindeydik. Sabah erken kalkmamızdan tutun da sete geldiğimizde çok uzun çalıştığımızda ne yapmamız gerektiğine kadar bir dayanışma içindeydik.' dedi.

Cumbul, film setlerinde yaşanan zorluklardan, yoğun çalışma şartlarından bahsetti ve dizilerde rol alan küçük çocukların sette çalışmaları dikkate alınması gereken hususları da anlattı.

Sanatçı Meltem Cumbul ile fotoğraf ve selfi çektirmek için birbiriyle yarışan hayranları sanatçıya sevgi gösterisinde bulundu. Cumartesi gecesi Odyssee sinemasında Yönetmenler Uğur Yücel ve oğlu genç yönetmen Can Yücel'in 2015 yapımı başrolde sanatçı Meltem Cumbul'un oynadığı 'Yaktın Beni' sinema filminin galası yapılacak. Gala programına yönetmenler Uğur, Can Yücel ve Meltem Cumbul katılacak. Türk Sinema günleri 12 Ocak tarihine kadar devam edecek

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Meltem Cumbul Strasburg?da Hayranlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement