Meltem ve Daniel, Adım Adım Finale Gidiyor - Son Dakika
Magazin

Meltem ve Daniel, Adım Adım Finale Gidiyor

Meltem ve Daniel, Adım Adım Finale Gidiyor

Almanya'da büyük ilgi ile izlenen 'Süper Star Almanya' yarışmasında dün gece Türk kökenli adaylar Meltem Açıkgöz ile Daniel Ceylan'ın yanı sıra Aneta Sablik ve Richard Schlögl iki kez sahneye çıktı.

27.04.2014 11:11  Güncelleme: 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'da büyük ilgi ile izlenen 'Süper Star Almanya' yarışmasında dün gece Türk kökenli adaylar Meltem Açıkgöz ile Daniel Ceylan'ın yanı sıra Aneta Sablik ve Richard Schlögl iki kez sahneye çıktı. Saarlouis'te 10 Ekim 1989'da dünyaya gelen 3 kız kardeşin en büyüğü olan ve bir lokantada çalışan Meltem Açıkgöz, . Bir lokantada çalışan Meltem Açıkgöz, Pink'in 'Just Give Me A Reason' şarkısını söylerken jüri üyelerinden Dieter Bohlen, Benim için fantastik bir konser oldu derken performansını başarılı bulduğunu söyledi.

JÜRİNİN TÜYLERİ DİKEN DİKEN OLDU

Daha sonra sahneye gelen diğer Türk kökenli aday Daniel Ceylan ? Michael Bolton'un, 'When A Man Loves A Woman' şarkısını söylerken, jüri üyelerinden Kay One, çok etkilendiğini tüylerinin diken diken olduğunu söyledi. Diğer jüri üyeleri de Ceylan'ın en iyi performanslarından birini sergilediğini dile getirdi.

En büyük ödülü 500 bin euro olan yarışmada adaylar iki kez sahneye geldi. Yapılan oylama sonunda Richard Schlögl elendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Meltem ve Daniel, Adım Adım Finale Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement