Memduh Ün 40 Mevlidi Okutuldu - Son Dakika
Güncel

Memduh Ün 40 Mevlidi Okutuldu

Memduh Ün 40 Mevlidi Okutuldu

Fatma Girik, hayat arkadaşı ünlü yönetmen Memduh Ün için 40 mevlidi okutup lokma dağıttı.

24.11.2015 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatma Girik, hayat arkadaşı ünlü yönetmen Memduh Ün için 40 mevlidi okutup lokma dağıttı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ekim ayında hayatını kaybeden ünlü yönetmen Memduh Ün anısına hayat arkadaşı Fatma Girik tarafından 40 mevlidi okutularak, Bodrum Belediye Meydanın'da lokma dağıtıldı. Vatandaşlarla sohbet eden Girik, kendi eli ile hayat arkadaşı için lokma dağıttı. Lokma alan vatandaşlar Fatma Girik'e baş sağlığı dilemeyi de ihmal etmedi. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Fatma Girik, çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Girik hayat arkadaşının ölümünün 40'ıncı günü nedeni ile vatandaşlara lokma dağıttığını ifade ederek, "İnsan içinde yaşıyor acısını. Memduh Ün unutulmaz işlere imza attı. Yıllardır hayat arkadaşımdı. Onun için bugün vatandaşlara lokma dağıtıyoruz" dedi.

EKİM AYINDA HAYATA GÖZLERİNİ YUMMUŞTU

Torba mahallesinde hayat arkadaşı Fatma Girik ile beraber yaşayan 95 yaşındaki Memduh Ün, geçtiğimiz yılı 11 Kasım günü aniden fenalaşarak özel bir hastanede tedavi altına alındı. Uzun süre hastanede yatan Ün'ün durumu kötüye gidince yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı. Ün, akciğerlerinde sıvı birikmesi ve yüksek tansiyon nedeniyle bir süre solunum cihazına bağlı olarak yaşamını sürdürmüştü. Ünlü yönetmen 1 6 Ekim 2015'te ise hayatını kaybetmişti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Memduh Ün 40 Mevlidi Okutuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement