Memleketine Vefa İçin Film Çekiyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Memleketine Vefa İçin Film Çekiyor

Aksekili yönetmen Serdar Bardakçı, memleketine vefasını göstermek için tarihi Sarıhacılar Mahallesi'nde "Kuyu" isimli korku filmi çekiyor.

27.03.2016 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABDULLAH ÇATLI - Aksekili yönetmen Serdar Bardakçı, memleketine vefasını göstermek için tarihi Sarıhacılar Mahallesi'nde "Kuyu" isimli korku filmi çekiyor.

Bardakçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ailesiyle küçük yaşlarda Akseki'nin Süleymaniye Mahallesi'nden İstanbul'a göç ettiklerini söyledi.

İstanbul'da taşındıktan bir süre sonra Antalya'ya döndüklerini anlatan Bardakçı, çocukluk yaşlardan itibaren sanata ve sinemaya büyük bir ilgisinin olduğunu ifade etti.

Bardakçı, Türk sinemasına emek vermek amacıyla film şirketi kurduğunu, şirketin adına da Akseki'nin eski ismi "Marla" ismini verdiğini dile getirerek, çocukluğundan bu yana Akseki'de film çekmeyi hayal ettiğini söyledi.

"40 kişilik ekiple çalışıyoruz"

Yapımcılığı ve yönetmenliğini yaptığı bu filminin ilk gişe filmi olacağını anlatan Bardakçı, "Kuyu" isimli korku filminin çekimlerine başladıklarını belirtti.

Bardakçı, "Bu film ile doğduğum topraklara olan vefa borcumu ödemiş oldum. Ortaya güzel bir film çıkacağına inanıyorum" dedi.

Yapım sorumlusu Dilek Özçelik de film ekibi olarak Bardakçı'nın memleketinde olmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti.

Filmlerinin çok ses getireceğine inandıklarını anlatan Özçelik, "Film hakkında çok fazla çok fazla bahsetmek istemiyorum. Herkese büyük sürpriz olacak. İlk gişe filmi olarak güzel başarılar istiyoruz. Herkesin desteğini bekliyoruz" diye konuştu.

"Alışılmışın dışında bir korku filmi"

Filmin başrol oyuncularından Murat Ercanlı da gece sabahlara kadar büyük bir keyifle çalıştıklarını anlatarak, şöyle konuştu:

"Daha önce 3 tane korku filminde oynadım. Bu dördüncü filmim. Kuyu filminin kendine has bir özelliği var. Diğer alışılagelmiş filmlerdeki o cin, şeytanlardan ziyade biz biraz daha bu filimde büyü ve muskanın yanlış uygulandığı zaman insanın başına neler gelebileceğini sürprizlerle anlattık. Film hakkında fazla bir bilgi veremiyoruz. Birçok sürprizi de seyircimize bırakacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Memleketine Vefa İçin Film Çekiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement