Memur-Sen'den AK Parti'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Memur-Sen'den AK Parti'ye Ziyaret

Memur-Sen\'den AK Parti\'ye Ziyaret

Memur-Sen'e bağlı olarak faaliyet yürüten sendikaların il temsilcileri AK Parti İl Başkan'ı Reşit Polat'ı parti binasında ziyaret etti.

04.05.2013 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen'e bağlı olarak faaliyet yürüten sendikaların il temsilcileri AK Parti İl Başkan'ı Reşit Polat'ı parti binasında ziyaret etti.

Ziyarette gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Memur-Sen İl Temsilcisi Bekir Şen, "Barış sürecini destekliyoruz" dedi.

Şen, "Barış ve kardeşlik hakim olursa Türkiye bölgenin süper gücü olur. Bunun yanında tabi daha sorunlarımız devam ediyor. Kılık kıyafet sorunumuz devam ediyor. Sivil itaatsizlik tepkimiz ile bu haksız uygulamanın kamu çalışanlarının üzerinden kaldırılmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Reşit Polat, "Çözüm sürecini özellikle milletten kopan, millete inanmayanlar, milleti hizmetin odağını koymayanlar sabote etmeye çalıştılar. Bu noktada bilgiden çok özellikle insanların duygularına hitap eden ortada bilgi kirliliği oluşturmaya yönelik, yalan-yanlış birçok iddiayı ortaya atarak, milletimizin zihnini bulandırmaya çalıştılar. Kilis'te

çözüm sürecine çok ciddi bir destek var. Nereye gitsek, hangi köye gitsek, hangi ilçeye gitsek, bu sürecin biran evvel kazasız belasız tamamlanmasını istiyorlar" dedi.

Polat konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Özellikle bu süreç bir al-ver süreci değildir. Karşılıklı bir alışveriş süreci değildir. Sayın Başbakanımızın ifade ettiği gibi, 'Tek millet, tek vatan, tek bayrak' ilkesinden kesinlikle taviz verilmeden, şehitlerimiz incitilmeden, hiçbir pazarlığa mahal vermeden, bu süreci başbakanımız ve devletin ilgili birimleri götürüyorlar, götürmeye de devam ediyorlar. Hiçbir saldırıya, hiçbir provokasyona da eyvallah demedik, zira AK Parti'yi bu makama getiren, iktidara getiren millettir, yetkiyi de milleti verdi. Dolayısıyla biz milletten gelen sese kulak verdik ve vermeye de devam ediyoruz. Milletimizin büyük çoğunluğu da bu çözüm sürecinin başarıya ermesini, kazısız belasız sonlandırılmasını istiyor."

Çalışmalarında sendika başkanlarına başarılar dileyen Polat, ülkenin demokratikleşmesine ve normalleşmesine destek sunan Memur-Sen'e şükranlarını iletti.

Ziyarette Diyanet-Sen İl Temsilcisi Recep Yıldız, Toç-Bir-Sen İl Temsilcisi Sinan Bulut, Bayındır-Memur-Sen İl Temsilcisi Bedri Bider, Birlik-Haber-Sen İl Temsilcisi Hayrettin Topalbekiroğlu, Bem-Bir-Sen İl Başkanı Abdurrahman Datoğlu ile Eğitim-Bir-Sen Şube Başkan Yardımcısı Tarık Topaloğlu hazır bulundu. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Memur-Sen'den AK Parti'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement