Memur-sen'den Hdp'li Yenişehir Belediyesi'ne Kınama - Son Dakika
Güncel

Memur-sen'den Hdp'li Yenişehir Belediyesi'ne Kınama

Memur-sen\'den Hdp\'li Yenişehir Belediyesi\'ne Kınama

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Diyarbakır’ın HDP’li Yenişehir Belediyesi’nin, ’çocuk gelinlere’ dikkat çekmek için Danimarkalı bir karikatüristin çizdiği ve İslam dinine hakaret eden afişi sert bir şekilde kınayarak, “HDP’li belediyeler nifak tohumları ekiyor” dedi.

16.10.2015 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Diyarbakır'ın HDP'li Yenişehir Belediyesi'nin, 'çocuk gelinlere' dikkat çekmek için Danimarkalı bir karikatüristin çizdiği ve İslam dinine hakaret eden afişi sert bir şekilde kınayarak, "HDP'li belediyeler nifak tohumları ekiyor" dedi.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Ordu'ya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ı makamında ziyaret eden Genel Başkan Ali Yalçın'a ziyaretinde Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu, TOÇ-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Öztürk, Memur- Sen Ordu İl Temsilcisi İsmail Çelenk, Bem-Bir-Sen Ordu Şube Başkanı Rahmi Çakar eşlik etti.

Burada bir açıklama yapan Ali Yalçın, Diyarbakır'ın HDP'li Yenişehir Belediyesi'nin, 'çocuk gelinlere' dikkat çekmek için Danimarkalı bir karikatüristin çizdiği ve İslam dinine hakaret eden afişine tepki gösterdi. Memur- Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Ülkemizde bazı belediyeler kardeşlik tohumları ekerken bazı belediyeler üzülerek söylüyorum ki nifak tohumu ekiyorlar. Diyarbakır Yenişehir Belediyesi'nin şehrin billboardlarına İslam'a hakaret eden karikatürleri şehrin billboardlara koyarak çocuklar üzerinden İslam'a saldırdığı, İslam'ın üzerine kir atmaya çalıştığı bir tarihsel süreçten geçiyoruz. Dolayısıyla bunu şiddetle kınadığımızı ifade etmek istiyorum. Bu ülkenin yüzde 99'u Müslümandır. Müslüman mahallesinde salyangoz satmanın ne kadar tehlikeli bir şey olduğunu, nifak tohumu ekmenin ne kadar tehlikeli bir şey olduğunu dünyada insanlıkta biliyor. Belediyelerin halkın tamamına hizmet etmesi, kardeşliği güçlendirmesi gerekmektedir" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Memur-sen'den Hdp'li Yenişehir Belediyesi'ne Kınama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement