Memur-Sen'den Şehit Aileleri Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Memur-Sen'den Şehit Aileleri Derneği'ne Ziyaret

Memur-Sen İl Temsilcisi İlhan Karakoç, Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal'ı ziyaret etti.

11.09.2015 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen İl Temsilcisi İlhan Karakoç, Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal'ı ziyaret etti.

Karakoç, ziyarette yaptığı konuşmada, Memur-Sen ailesi olarak son günlerde yaşanan terör olaylarında şehit olan asker ve polislere Allah'tan rahmet yakınlarına da sabır dilediklerini söyledi.

Yüreklerinin yandığını vurgulayan Karakoç, terörün dini, dili ve ırkının olmadığını belirtti. Karakoç, "Bugünlerde bizim en çok sağduyu, birlik ve kardeşliğe ihtiyacımız var. Bizim bölünmemizi ve birbirimizle çatışmamızı isteyen güçler var. Bu oyuna dün gelmedik, inşallah bugün de gelmeyeceğiz. Bu topraklarda Kürt, Türk, Laz, Çerkez bir Çanakkale ruhuyla kardeşiz" diye konuştu.

Karakoç, devletin merhametinin bu topraklarda yaşayan herkesi koruyacak güçte olduğunu vurgulayarak, "Devletimiz, bu topraklarda terör estirmek isteyen güçlere de gerekli dersi verecek ve onların başını ezecek güçtedir. Biz Memur-Sen ailesi olarak şehit ve gazi ailelerimizin yanındayız. Siyasilerimizin de aklı selim davranması gerekiyor. Mesele vatan ve bütünlüğümüzse hiç kimse siyasi çıkarını öncelememeli vatanın birlik ve bütünlüğü konusunda hem fikir olmalı" ifadelerini kullandı.

Mustafa Hızal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ülke olarak son günlerde birlik ve beraberliği daha çok ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan Hızal, "Biz bu acıları hep yaşıyoruz ama başka annelerin yüreğine kor düşmemesi için mücadele verdik, vermeye de devam ediyoruz. Bu ülkede siyasetten ziyade şu an ki terörle mücadelede nasıl bir yöntem çizilmesi, bütün siyasilerin bu yönde fikir alışverişinde bulunması lazım" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Memur-Sen'den Şehit Aileleri Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika


Advertisement