Memur-sen'den Vali Arslantaş'a Hoşgeldin Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Memur-sen'den Vali Arslantaş'a Hoşgeldin Ziyareti

Memur-sen\'den Vali Arslantaş\'a Hoşgeldin Ziyareti

Memur-Sen Erzincan İl Temsilcisi Nebi Gül, Memur-Sen’e bağlı sendika başkanları ile birlikte Yozgat Sorgun Kaymakamlığından Erzincan Valiliğine atanan Ali Arslantaş’a ’hoşgeldin’ ziyaretinde bulunuldu.

16.06.2016 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Erzincan İl Temsilcisi Nebi Gül, Memur-Sen'e bağlı sendika başkanları ile birlikte Yozgat Sorgun Kaymakamlığından Erzincan Valiliğine atanan Ali Arslantaş'a 'hoşgeldin' ziyaretinde bulunuldu.

Memur-Sen Erzincan İl Temsilcisi Nebi Gül, Vali Arslantaş'a yeni görevinde başarılar diledi. Memur-Sen'e bağlı Şube Başkanları ve İl Başkanlarıyla ile tek tek tanışma fırsatı bulan Vali Ali Arslantaş her gelen sivil toplum kuruluşu ile kenti tanıma fırsatı yakaladığını belirterek tanışmaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Vali Ali Arslantaş'ı da Memur-Sen'de ağırlamaktan onur duyacaklarını belirten Başkan Gül ayrıca, Erzincan Memur-Sen olarak Valilik çalışmalarında kendilerine düşen bir görev olduğunda her zaman yapmaya hazır olduklarını belirtirken, Vali Ali Arslantaş ise Erzincan Memur-Sen'in çalışmalarında başarılar dileyerek tanışmaktan da memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Vali Ali Arslantaş'a hoş geldin ziyaretinde Memur-Sen Erzincan İl Temsilcisi Nebi Gül ile birlikte, Diyanet-Sen Erzincan Şube Başkanı Zakir Yıldız, Sağlık Sen Erzincan Şube Başkanı Halil İbrahim İçoğlu, Birlik Haber-Sen Erzincan İl Temsilcisi Mustafa Sevilir, Büro Memur-Sen Şube Başkanı Necdet Yıldırım, Bem Bir-Sen İl Temsilcisi Erol Şahin Toç Bir-Sen Şube Başkanı Orhan Almacı, Eğitim Bir-Sen Üniversite Temsilcisi Zafer Arli, Kültür Memur-Sen İl Temsilcisi Murat Orhan, Büro Memur-Sen Yönetim Kurulu üyesi Şükrü Has hazır bulundular. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Memur-sen'den Vali Arslantaş'a Hoşgeldin Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement