Memur-Sen Genel Başkanı Vali Aksoy'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Memur-Sen Genel Başkanı Vali Aksoy'u Ziyaret Etti

Memur-Sen Genel Başkanı Vali Aksoy\'u Ziyaret Etti

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Vali Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti.

17.01.2016 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Vali Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti.

Ziyarette Genel Başkan Yalçın'a Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Büro Memur-Sen Genel Başkan Vekili Mehmet Hadi Erdoğmuş, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Hacı Bayram Tombul, Mehmet Emin Esen, Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Aziz Aslan, Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ümit Aydın ve Memur-Sen İl Temsilcisi Yunus Memiş eşlik etti.

Ziyarette, Vali Aksoy'a kendilerini makamında kabulünden dolayı teşekkür eden Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Diyarbakır gibi birçok medeniyete ev sahipliği yapmış kentte bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti. Vali Aksoy ise heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Heyet Vali Aksoy ile bir süre görüştükten sonra Diyarbakır programlarına devam etmek üzere Valilikten ayrıldı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Memur-Sen Genel Başkanı Vali Aksoy'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement