Memur-sen Genel Başkanı Yalçın: "Beşli Çeteden Öğrendikleri Metotları Liselerde Deniyorlar" - Son Dakika
Güncel

Memur-sen Genel Başkanı Yalçın: "Beşli Çeteden Öğrendikleri Metotları Liselerde Deniyorlar"

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Ortada bir irade yok. İradesi esir alınan birkaç çocuğumuz var. İradelerini esir alanlar ise Cumhuriyet mitinglerini ve Gezi kalkışmasını planlayanlar ile jakoben eğitimciler.

15.06.2016 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Ortada bir irade yok. İradesi esir alınan birkaç çocuğumuz var. İradelerini esir alanlar ise Cumhuriyet mitinglerini ve Gezi kalkışmasını planlayanlar ile jakoben eğitimciler. Beşli çeteden öğrendikleri metotları liselerde deniyorlar. Vesayet rejiminin bekçileri, tetikçileri vesayete suni teneffüs yapma derdindeler" dedi.

Liselerde provokasyon peşinde olanların çukurlar kazıldığında, okullar yakıldığında, eğitimciler hedef alındığında ve çocukların eğitim özgürlüğü elinden tuzaklarla çalındığında sessiz kaldıklarına dikkat çeken Yalçın, "Gerçek niyetleri özgürlük, kardeşlik ve demokratik yeni bir Türkiye değil, gerçek niyetleri vesayetçi eski Türkiye. Türkiye müesses nizamın paradigmasından, prangalarından kurtulsun istemiyorlar. Her fırsatta yeniden büyük Türkiye, daha adil bir dünya idealimizin önüne set kuruyorlar. Biz setleri irademize sahip çıkarak aştıkça karşımıza yeni sinsi kaos planıyla çıkıyorlar. Son planları da liseli çocuklarımızı sahaya indirmek, yeni bir Gezi kalkışmasına zemin hazırlamaktır" şeklinde konuştu.

Lise gençliği üzerinden karanlık planlar yapanların planlarının ayaklarına dolanacağını ifade eden Yalçın, "Ortada bir irade yok. İradesi esir alınan birkaç çocuğumuz var. İradelerini esir alanlar ise Cumhuriyet mitinglerini ve Gezi kalkışmasını planlayanlar ile jakoben eğitimciler. Beşli çeteden öğrendikleri metotları liselerde deniyorlar. Vesayet rejiminin bekçileri, tetikçileri vesayete suni teneffüs yapma derdindeler. Ama bilinmesini istiyorum ki milletin egemenliğine kayıt ve şart konulmasına izin vermeyiz. Aşksız, inançsız, ufuksuz, sevdasız, tek hedefi vesayet olan oluşumların çocuklarımızı istismar etmelerine müsaade etmeyiz. Gençliğimizi tarihi ve ilahi değerlerinden koparmalarına göz yummayacağız. Gençlerimizi özümüzden, kökümüzden ve değerlerimizden koparamayacaklar" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Memur-sen Genel Başkanı Yalçın: 'Beşli Çeteden Öğrendikleri Metotları Liselerde Deniyorlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement