Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, Eğitim-Bir-Sen Ardahan Şubesi hizmet binasını açtı - Son Dakika
Güncel

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, Eğitim-Bir-Sen Ardahan Şubesi hizmet binasını açtı

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, Eğitim-Bir-Sen Ardahan Şubesi hizmet binasını açtı

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Eğitim-Bir-Sen Ardahan Şubesine ait yeni hizmet binasının açılışını yaptı.

27.02.2020 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Eğitim-Bir-Sen Ardahan Şubesine ait yeni hizmet binasının açılışını yaptı.

Yalçın, Karagöl Mahallesi'ndeki binanın açılışında yaptığı konuşmada, Eğitim-Bir-Sen Ardahan Şube Başkanı Erdinç Çakmak ve ekibine Ardahan'a kazandırdıkları hizmet binasından dolayı teşekkür etti.

Hizmet binasının sadece sendika üyelerinin değil Ardahanlıların da hizmetinde olacağını vurgulayan Yalçın, bu nedenle güzel ve heyecanlı bir gün yaşadıklarını ifade etti.

Yalçın, bundan sonra sendika olarak kendi mülkiyetindeki bu binayla üyelerine ve Ardahanlılara hizmet vermenin huzuruyla daha çok başarılara imza atacaklarını anlatarak, şunları konuştu:

"Bugün bir kurdeleyi birlikte kesip besmeleyi birlikte çekmiş olacağız. Geçmişten bugüne kadar olan emektarlarımıza teşekkür ediyoruz. Burası tüm sendikalarımızın, camiamızın mekanıdır. Burası Ardahan insanına hizmet etmesi, Ardahan'a katkı sunması için faaliyete girmiştir. Amacımız, üyelerimize ve ülkeye katkı sunmak. O yüzden burası faydalı çalışmalarıyla her zaman bir mekan ve bir imkan olarak herkesin emrinde olacak, vatana millete hayırlı olsun."

Yalçın, söz konusu binanın özellikle kitap okumak için aynı zamanda öğretmen ve öğrencilerin de uğrak yeri olacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, Eğitim-Bir-Sen Ardahan Şubesi hizmet binasını açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul, Marmara depremine hazırlanmaya başlasa 15-20 seneye hazır olur
    08:25 İstanbul, Marmara depremine hazırlanmaya başlasa 15-20 seneye hazır olur

    Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, erken uyarı sisteminin can kurtarıcı olmadığını, asıl önemli olanın İstanbul'un depreme hazırlanması olduğunu belirtti. Görür, çalışmalara bugün başlanması halinde ortalama 15-20 yıl içerisinde İstanbul'un depreme hazır olabileceğini ifade etti.

  • İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti
    08:06 İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti

    İzmir'in Konak ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan 35 yaşındaki adam, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. Kavganın ardından gözaltına alınan bir kişiyle diğer iki kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

  • Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi
    07:53 Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde bulunan Sebastapolis Antik Kenti, yaşanan depremlerde zarar görmedi. Antik kentin, Anadolu Ajansı tarafından dron ile yapılan görüntüleme sonucunda zarar görmediği belirlendi. Sebastapolis Antik Kenti, M.S 98-117 yıllarında Kapadokya eyaletine dahil edilmiş ve Karadeniz'in en büyük 5 şehrinden biri olarak biliniyor. Ancak zamanla önemini kaybeden ve unutulan antik kent, 1986 yılında başlayan kazı çalışmalarıyla gün yüzüne çıkarılmaya başlandı.

  • İsrail İran'a Saldırı Düzenledi, İsfahan'daki Hava Üssü Hedef Alındı
    07:27 İsrail İran'a Saldırı Düzenledi, İsfahan'daki Hava Üssü Hedef Alındı

    İsrail, İran'ın nükleer tesislerinin de bulunduğu İsfahan kentindeki bir hava üssüne saldırı düzenledi. İran kaynakları, bölgede üç patlama sesi duyulduğunu ve İran hava savunmasının bazı insansız hava araçlarını vurduğunu aktardı. İran'ın geçtiğimiz hafta İsrail'e düzenlediği hava saldırısının ardından İsrail'in karşılık vermesi bekleniyordu.


Advertisement