Memur-Sen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Başladı - Son Dakika
Spor

Memur-Sen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Başladı

Memur-Sen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Başladı

Manisa Memur Sen İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Genç Memur Sen Mehmet Akif İnan Kurumlar Arası Futbol Turnuvası, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında oynanan maçla başladı.

24.10.2017 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Memur Sen İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Genç Memur Sen Mehmet Akif İnan Kurumlar Arası Futbol Turnuvası, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında oynanan maçla başladı.

Genç Memur Sen Mehmet Akif İnan Kurumlar Arası Futbol Turnuvası açılış töreni yapıldı. Turnuvanın açılış törenine, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, İl Gençlik Spor Müdürü Yunus Öztürk, Memur Sen İl Temsilcisi Mustafa İrğat, daire müdürleri, sendika başkanları ve kamu görevlileri katıldı. Açılış töreninde konuşan Memur Şen İl Temsilcisi Mustafa İrğat, "Memur Sen'in Kurucu Genel Başkanı Mehmet Akif İnan'ı anmak ve sporu desteklemek, sporun birlik ve beraberlik üzerindeki etkisini kullanarak kurumlar arası diyaloğu, paylaşımı sağlamak, sevgi ve arkadaşlık duygularını pekiştirmek amacıyla böyle bir etkinlik organize ediyoruz. Genç Memur Sen tarafından il merkezindeki tüm kamu kurumlarına yönelik bir futbol turnuvası düzenleyerek, bu anlamda da tüm kamuoyuna birlik ve beraberlik mesajı vermekten mutlu olacağız. Gençlerin kurucu genel başkanımıza vefalarını ortaya koydukları bu anlamlı organizasyon için kendilerini tebrik ediyorum. Manisa'daki tüm kamu kurumlarını kapsayan bu çapta bir organizasyon için katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Umuyorum ki bize yakışanı yaparak dostluk ve kardeşlik içerisinde tüm maçları tamamlayacağız. Turnuvanın finalini nasip olursa Ocak ayının ilk haftasında yani Merhum Genel Başkanımız Mehmet Akif İnan'ın vefat yıldönümünde yapacağız" dedi.

Birlik ve beraberlik temalı, dostluğun ve kardeşliğin ön planda olduğu turnuvada bir araya geldikleri için mutlu olduklarını dile getiren AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, "Hem Memur-Sen hem de Gençlik Spor İl Müdürlüğü son dönemlerde yaptıkları hizmetlerle ön plana çıkıyorlar. Tüm kamuoyu dikkatle takip ediyor ve takdir ediyor bu çalışmaları. Bu turnuvada onlardan bir tanesi. İnşallah Mehmet Akif İnan ağabeyimizin anısına yakışır bir turnuva olur ve istemediğimiz sakatlıklar ve benzeri sorunlar yaşamadan güzelce tamamlanır. Sporcularımıza, tüm takımlarımıza, hakemlerimize ve turnuva tertip komitesine başarılar diliyorum. Biz AK Parti ailesi olarak toplum için, milletimiz için, beraberliğimiz için yapılan her organizasyonda sizlerle beraber olmayı bir borç biliyoruz" diye konuştu.

Turnuvanın açılış maçında başlama vuruşunu Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar ile AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli birlikte yaptı.

Turnuvanın ilk maçlarında Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü 7-4, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü 4-1, Yunusemre Belediyesi, Türkiye İstatistik Kurumu Manisa Bölge Müdürlüğünü 12-5 mağlup etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Memur-Sen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement