Memur-Sen Uşak İl Temsilcisi Karaçallık Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Memur-Sen Uşak İl Temsilcisi Karaçallık Açıklaması

Memur-Sen Uşak İl Temsilcisi Mehmet Karaçallık, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Biz sulh istiyoruz, biz adalet istiyoruz fakat emperyalizm bölgemizden kovulmadan, emperyal taşeronu kanlı terör örgütlerinin kökü kazınmadan bunun sağlanamayacağını da çok iyi biliyoruz.

14.02.2018 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Uşak İl Temsilcisi Mehmet Karaçallık, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Biz sulh istiyoruz, biz adalet istiyoruz fakat emperyalizm bölgemizden kovulmadan, emperyal taşeronu kanlı terör örgütlerinin kökü kazınmadan bunun sağlanamayacağını da çok iyi biliyoruz." dedi.

Memur-Sen'e bağlı sendikaların üyeleri, ellerinde Türk bayraklarıyla Tiritoğlu Park'ında yaptıkları eylemle Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Hareketı'na destek verdi.

Memur-Sen İl Temsilcisi Karaçallık, yaptığı açıklamada, terör ve çatışmadan arındırılmış adil bir dünya istediklerini söyledi.

Kimsenin kimseyi sömürmediği, hakça paylaşımın gerçekleştiği bin dünya için mücadele ettiklerini belirten Karaçallık, şunları kaydetti:

"Sözde barış yanlısı, gerçekte emperyal geminin tayfası olanlar, 'savaşa karşı barış', 'savaş halk sağlığı sorunudur' ve 'barış hemen şimdi' beyanlarıyla Türkiye'nin hak ve adalet mücadelesini akamete uğratmak için barış gibi mübarek bir kavramı dahi silaha dönüştürmek hesabı içindeler. Biz sulh istiyoruz, biz adalet istiyoruz fakat emperyalizm bölgemizden kovulmadan, emperyal taşeronu kanlı terör örgütlerinin kökü kazınmadan bunun sağlanamayacağını da çok iyi biliyoruz. Tam da bu yüzden Türkiye'nin Afrin'de gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı'nı bütün benliğimizle destekliyor, cephede vuruşan askerlerimize de Allah yardımcınız olsun diyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Memur-Sen Uşak İl Temsilcisi Karaçallık Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement