Menajerinden İlginç İddia: Bursaspor Serdar Aziz ile İlgili Bir Gelecek Görmüyor - Son Dakika
Güncel

Menajerinden İlginç İddia: Bursaspor Serdar Aziz ile İlgili Bir Gelecek Görmüyor

Bursaspor'un başarılı savunma oyuncusu Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, katıldığı bir radyo programında çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

30.03.2016 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor'un başarılı savunma oyuncusu Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, katıldığı bir radyo programında çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Best FM'de canlı yayınlanan programda konuşan Haluk Canatar, "Bu sezon sonunu bekleyeceğiz. Serdar'ın bir çok talibi var" dedi. Canatar, şöyle konuştu:

"Geçtiğimiz yıl yurt dışından İnter'in teklifi vardı. O dönem Serdar Aziz transferi Türkiye'nin Avrupa Birliği üyesi olmadığı için gerçekleşmedi. EURO 2016 sonrasını bekliyoruz. Bizim acelemiz yok. Dediğim gibi sezon sonunu bekliyoruz. Serdar için Beşiktaş resmi bir teklif yapmıştı. Ancak Bursaspor bu teklifi sezon sonuna kadar düşünmediklerini iletmişti. Galatasaray Fatih Terim döneminden beri Serdar'a hep talip oldu. Bursaspor o dönemlerde de kesinlikle görüşmeye bile yanaşmamıştı. Resmi teklifler öncelikle Bursaspor'a yapıldı. Ben sadece temsilcisiyim oyuncunun, benim kulübe gidip oyuncuma 'şu takım talip' dediğim hiç olmadı. Avrupa'da kariyer planlaması yapabileceği bir takım talip olursa Serdar'ın fikri o yönde olumlu olur. Bursaspor Serdar Aziz ile ilgili bir gelecek görmüyor. Bu sezon kulübün yollarını ayırmak istediğini biliyorum. Bursaspor Kulübü'nü izleyen bir çok scouting şirketi var. Avrupa kulüpleri Serdar'ı idman performansına kadar takip ediyorlar. İtalya ve İspanya liginden çok ciddi olan kulüpler var. Sezon sonu her şey netleşir." - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Menajerinden İlginç İddia: Bursaspor Serdar Aziz ile İlgili Bir Gelecek Görmüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement