Menderes Bulvarı Hafta Sonu Bitiyor - Son Dakika
Güncel

Menderes Bulvarı Hafta Sonu Bitiyor

Menderes Bulvarı Hafta Sonu Bitiyor

Kartepe İstasyon Mahallesi'nin ana arter ulaşım yollarından olan Menderes Bulvarı'nda yapılan alt yapı ve üst yapı çalışmalarının sonuna gelindi.

21.09.2017 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu hafta sonu üst yapı çalışmasının bitirilip çevre düzenlemesine başlanması planlanıyor

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Menderes Bulvarı'nda alt yapı çalışmalarını tamamlayarak, üst yapı çalışmalarına geçti. Başlatılan asfalt çalışmalarının hafta sonuna kadar bitmesi planlanıyor. Asfalt çalışması sonrasında da çevre düzenlemesine geçilecek.

ŞİMDİ KARTEPE ZAMANI

Kartepe Belediyesi, modern belediyecilik gereklerinden olan ulaşım ağını iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor. Kartepe Belediyesi, ilçenin sahip olduğu tüm zenginlikleri gün yüzüne çıkarmak için 'Şimdi Kartepe zamanı' sloganıyla devam ettirdiği çalışmalarını yağışsız havaları en iyi şekilde değerlendirerek gerçekleştiriyor. Bu bağlamda ulaşım hizmetlerinin iyileştirme çalışmalarının bir ayağı da İstasyon Mahallesi Menderes Bulvarı'nda yürütülüyor.

ALT YAPI ÇALIŞMALARI

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ile İSU ekipleri İstasyon Mahallesi Menderes Bulvarı'nda ihtiyaca cevap veremeyen kanalizasyon, içme suyu ve yağmur suyu hatlarını yeniledi. Yenileme işleminin bitmesi sonrasında ekipler asfalt çalışmasına geçti. İstasyon Mahallesi Menderes Bulvarı 20 metre genişliğinin yanı sıra 620 metre uzunluğu ile ilçenin önemli ulaşım ana arterleri arasında yer alıyor.

ÜZÜLMEZ İNCELEDİ

Menderes Bulvarı'nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "İstasyon Mahallesi, Menderes Bulvarı önemli ulaşım arterlerimizin arasında yer almaktadır. Buranın alt yapısı ihtiyaca cevap veremeyecek durumdaydı. Bizde alt yapı çalışmalarını tamamlayarak üst yapı çalışmalarına geçtik. Belediye ekiplerimiz tarafından bu hafta sonuna kadar asfaltın bitmesini planlıyoruz. Sonrasında çevre düzenlemesine geçilecektir. Havaların güzel gittiği bu günlerde zamanı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Menderes Bulvarı Kent Meydanı'na ulaşımı sağlayacak yollar arasındadır. Esnafımızın bizlere gösterdiği anlayıştan dolayı teşekkür ederim. Çalışmalarımız hızla ilçe genelinde devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Menderes Bulvarı Hafta Sonu Bitiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement