Menemen Belediyespor'dan Çifte Takviye - Son Dakika
Spor

Menemen Belediyespor'dan Çifte Takviye

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta sezonun ikinci yarısında play off içinde yer almak isteyen Menemen Belediyespor transferde gaza bastı, 2 futbolcuya imza attırdı.

02.01.2016 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta sezonun ikinci yarısında play off içinde yer almak isteyen Menemen Belediyespor transferde gaza bastı, 2 futbolcuya imza attırdı.

Daha önce Nazilli Belediyespor'dan orta saha oyuncusu Emre İşçiler ile Cizrespor'dan orta saha Rıdvan Aykan'ı renklerine katan sarı lacivertli takım, Denizlispor'un kalecisi Kazım Sarı ile Kocaeli Birlikspor'dan orta saha Umut Kaya'nın da işini bitirdi. İki oyuncuyla anlaşan kurmayların pazartesi günü resmi sözleşme imzalayacağı açıklandı.

Futbola 1999 yılında Gömeç Belediyespor'da başlayan kaleci Kazım, Balıkesirspor'da profesyonel oldu. Dardanelspor, Mersin İdman Yurdu, Karabükspor, Alanyaspor, Fethiyespor, Gaziantep BŞB, Göztepe ve Aydınspor 1923 formalarını da giyen 32 yaşındaki eldiven sezonun ilk yarısını geçirdiği Denizli'den ayrılma kararı aldı. Gurbetçi Umut ise Türkiye'de Alanyaspor, Sarıyer, Göztepe, Turgutluspor, Aydınspor 1923 ve Kocaeli Birlikspor formalarını giydi. Umut çıktığı 194 lig karşılaşmasında ağlara 28 gol bırakmayı başardı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Menemen Belediyespor'dan Çifte Takviye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement