Menemen Emniyetine Yeni Araçlar - Son Dakika
Yerel

Menemen Emniyetine Yeni Araçlar

Menemen Emniyetine Yeni Araçlar

Türk Polis Teşkilatı'nın 168.kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında Menemen'de emniyet mensupları ve ailelerine yönelik moral gecesi düzenleyen Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; Nisan ayında gerçekleşen gecede verdiği söz doğrultusunda...

06.08.2013 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında Menemen'de emniyet mensupları ve ailelerine yönelik moral gecesi düzenleyen Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; Nisan ayında gerçekleşen gecede verdiği söz doğrultusunda önce Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği'nin sivil personel ihtiyacını karşıladı, sonra da kaza sonucu kullanılamaz hale gelen aracın yerine yenisini Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne sundu.

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin'in yanı sıra İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne İş Adamı İlhami Çakar ve Menemen İlçe Güvenlik Hizmetleri Koruma ve Geliştirme Derneği de bir adet Ford Transit Connect marka otomobil hediye ettiler. Ayrıca Menemen Minibüsçüler Odası Başkanı da İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Honda marka son model motosiklet hediye etti.

Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün araç ihtiyacının karşılanmasına katkıda bulunanların ödüllendirildiği İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki törende; Menemen Kaymakamı Mustafa Gürdal, Belediye Başkanı Tahir Şahin ve Menemen İlçe Güvenlik Hizmetleri Koruma ve Geliştirme Derneği Başkanı Murat Yüksel'e plaket verdi. İşadamı İlhami Çakar adına oğlu Denizhan Çakar, Menemen Minibüsçüler Odası Başkanı Lütfü Çember ve Komiser Yardımcısı Erdem Sipahi plaketini İlçe Emniyet Müdürü Kamil Atay'ın elinden aldı. Pembegül Emlak sahibi Ozan Pembegül'e plaketini İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Önder Algül verirken, Menemen Belediyesi Meta-Su Şirket Müdürü Okan Akdeniz'e ise plaketini İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Kadir Ulaş takdim etti.

İlçe Emniyet Müdürü Kamil Atay, 110 bin TL değerindeki bu araç yardımları ile Menemen'de polisin araç sıkıntısının kalmadığını belirterek, emniyet teşkilatına desteklerinden dolayı tüm yönetici ve hayırseverlere teşekkür etti. Atay, Menemen'e yeni bir İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası kazandırmak için de çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün ihtiyaç duyduğu araçların karşılanmasına katkısı bulunanlara teşekkür eden Menemen Kaymakamı Mustafa Gürdal da; "Menemen büyük ve günün 24 saati yaşayan hareketli bir ilçe. Emniyet hizmetleri bu katkılarla daha da hız kazanacak. Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Emniyet Teşkilatı'na desteklerinden dolayı Menemen Kaymakamı Mustafa Gürdal tarafından sunulan plaketi, Menemen Belediye Ailesi adına aldığını ifade eden Belediye Başkanı Tahir Şahin,"Polis haftası münasebetiyle belediyemizin, kaymakamımızın önderliğinde yapmış olduğumuz etkinlikte emniyetimize bir personel ve araç tahsis edeceğimize söz vermiştik. Önce personel ihtiyacını karşıladık, şimdi de bu aracı emniyetimizin hizmetinde milletimize vermiş oluyoruz. Emniyetimizin ve Menemenimizin ihtiyacını karşılamak bizleri mutlu ediyor. Milletin parasını millet adına harcamak için devletimize armağan olsun"diye konuştu.

Emniyet Teşkilatı'nın çalışmalarından son derece memnun olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Şahin, yeni aracı kullanacak polise "Allah kaza, bela vermesin" dilekleri ile aracın anahtarını teslim etti. Yeni araçlar önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile tören sona erdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Menemen Emniyetine Yeni Araçlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement