"Menopoza girmişsin, ibadete başla" yorumu, şarkıcı Nükhet Duru'nun sabrını taşırdı - Son Dakika
Magazin

"Menopoza girmişsin, ibadete başla" yorumu, şarkıcı Nükhet Duru'nun sabrını taşırdı

Ünlü şarkıcı Nükhet Duru, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı bir fotoğrafına "Yahu 70 yaşına merdiven dayamışsın, menopoza girmişsin. Tövbe et, ibadete başla" yorumunu yapan takipçisine sert çıktı. "Siz bir sanatçıya sanatını icra etmesi için ömür biçemeyeceksiniz" ifadelerini kullanarak isyan eden Duru, "Canım istediği ve sağlığım el verene kadar buradayım" yanıtını verdi.

16.06.2021 13:48  Güncelleme: 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güçlü sesi ve eğlenceli kimliğiyle tanınan Nükhet Duru, sosyal medya hesabından fotoğrafını paylaştı. Duru'nun beğeni yağmuruna tutulan paylaşımına bir takipçisi"Yahu 70 yaşına merdiven dayamışsın, menopoza girmişsin. İhtiyarsın artık. Tövbe et, ibadetine başla. Ölüm var ölüm. Buradaki insanlar, beğeniler, hepsi sahte" diyerek yorum yaptı. Gelen yoruma sessiz kalamayan sanatçı, sitem dolu bir paylaşım yaptı.

"BİR KADINA MENOPOZLA SINIR KOYAMAZSINIZ"

Bunu gören Duru, yorumun ekran görüntüsünü alarak sosyal medya hesabından şu sözlerle sitem etti: "Bugün Instagram'da paylaştığı posta gelen bir yorum. Sizinle de paylaşmak istedim. Bir kadına menopozla, bir sanatçıya ihtiyarlıkla sınır koyamazsınız. Elinizin altındaki telefonla insanlara, en çok da kadınlara canınızın istediğini dayatmanıza izin vermeyeceğim. Siz beyefendi, menopozu kadınlara ihtiyarlığın başlangıcı, bir ömrün ve bütün duyguların sonu olarak dayatamayacaksınız! Siz bir sanatçıya sanatını icra etmesi için ömür biçemeyeceksiniz. Canım istediği, sağlığım da elverdiği sürece buradayım."

'Menopoza girmişsin' mesajı Nükhet Duru'yu kızdırdı
Şarkıcı Nükhet Duru'yu fotoğrafına 'Menopoza girmişsin, ibadete başla' yorumunu yapan takipçisine sert çıktı
Şarkıcı Nükhet Duru'yu fotoğrafına 'Menopoza girmişsin, ibadete başla' yorumunu yapan takipçisine sert çıktı
"Menopoza girmişsin, ibadete başla" yorumu, şarkıcı Nükhet Duru\'nun sabrını taşırdı

Son Dakika Magazin 'Menopoza girmişsin, ibadete başla' yorumu, şarkıcı Nükhet Duru'nun sabrını taşırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • İsmail Geldi: Herkes bu dünyada kendisinden sorumludur Nükhet Hanım.. inancınız kimseyi ilgilendirmez. Lakin kötü bir din islam olsaydı Firavun tövbe etmezdi. 38 24 Yanıtla

Advertisement