Menteş: "Sosyal Medya Sınırları Kaldırdı" - Son Dakika
Yerel

Menteş: "Sosyal Medya Sınırları Kaldırdı"

Menteş: "Sosyal Medya Sınırları Kaldırdı"

Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 6. Kitap Fuarı'nın yazar konuklarından biri de Murat Menteş oldu.

25.05.2014 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 6. Kitap Fuarı'nın yazar konuklarından biri de Murat Menteş oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 6. Kitap Fuarı'nın yazar konuklarından Murat Menteş, "Dünyanın çağdan çağa anlamı değişiyor. Bugün sosyal medyayla birlikte dünyada sınırlar kalktı" dedi.

Uluslararası Fuar Merkezi'nde bir haftadır kitap severleri ağırlayan Kocaeli Kitap Fuarı'nın kapanışına iki gün kala yazar trafiği de arttı. Fuarın hafta sonu yazar konuklarından biri de, "Korkma Ben Varım" adlı romanı, Türkiye Yazarlar Birliği tarafından roman dalında ödüle layık görülen yazılarında sıra dışılığıyla tanınan Menteş'ti. Geniş bir okuyucu kitlesine hitap eden Menteş, güncel konularla ilgili görüş bildirirken psikoloji üzerine de değerlendirmelerde bulundu.

İnsanların bazı şeylerden vazgeçebileceğini söyleyen Menteş "Mesela ben Roman yazmaktan vazgeçebilirim. Oturduğum evden, kıyafetlerimden, makamdan, paradan vazgeçebilirim. Ama asla haysiyetimden vazgeçmem"dedi. Pişmanlığın bir aydınlanma anı olduğunu vurgulayan Menteş, "Bir şeyi yanlış düşündüm yada yaptım dediğimizde kendimizi alkışlamalıyız. Demek ki doğruyu bulmuşuzdur" ifadelerini kullandı.

Menteş, uygar devletlerin birlik içinde yaşaması gerektiğine dikkat çekerek, "Dünya çağdan çağa değişiyor. Sosyal medya sınırları ortadan kaldırdı. Buradan dünyanın diğer ucuyla iletişim kurabiliyoruz. Uçaklarla en uzak mesafe 15 saate düştü. Bazı ülkeler vize de istemiyor"diye konuştu. Menteş, söyleşisinde okurlarına da söz vererek onların duygu ve düşüncelerini dinledi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Menteş: 'Sosyal Medya Sınırları Kaldırdı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement