Meram'a Kepez'den Misafir - Son Dakika
Yerel

Meram'a Kepez'den Misafir

Meram\'a Kepez\'den Misafir

Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile beraberindeki heyet, Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru’yu ziyaret etti.

22.02.2016 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile beraberindeki heyet, Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru'yu ziyaret etti.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Antalya'dan gelen konuklarını ağırladı. Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Belediyeler Birliği Meclisi üyelerinden Erdeniz Yavuz ve Mustafa Eroğlu ile beraberindeki heyet Meram Belediye Başkanı Fatma Toru'yu makamında ziyaret etti. Konuk Başkan, Toru'yu Antalya'da düzenlenecek olan belediyecilik fuarına davet ederken, Meram Belediyesi'nin çalışmalarını takip ettiklerini ve beğeniyle karşıladıklarını ifade etti.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ise ziyaretlerinden dolayı Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü ile beraberindeki heyete teşekkür ederken, Kepez ile Meram ilçelerinin yapılaşma olarak birbirlerine benzediğini ifade etti. Başkan Toru, Tütüncü'ye çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretin ardından Başkan Toru ve Başkan Tütüncü birbirlerine hediye takdiminde bulundular. Ayrıca misafir başkan, bu yıl Antalya'da düzenlenecek olan belediyecilik fuarı davetiyesini Başkan Toru'ya sundu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meram'a Kepez'den Misafir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement