Meram'da yaz spor okulları kayıtları başlıyor - Son Dakika
Spor

Meram'da yaz spor okulları kayıtları başlıyor

Meram\'da yaz spor okulları kayıtları başlıyor

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram Belediyesi Yaz Spor Okulları'nda 22 Haziran Salı gününden itibaren kayıtların başlayacağı müjdesini verdi.

20.06.2021 11:51  Güncelleme: 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram Belediyesi Yaz Spor Okulları'nda 22 Haziran Salı gününden itibaren kayıtların başlayacağı müjdesini verdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, salgın dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen spor merkezleri kısıtlamaların esnetilmesiyle faaliyetlerin başladığı belirtildi.

Açıklamada, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş'un şu görüşlerine yer verildi:

"Salgının yavaş yavaş etkisini kaybetmeye başladığı şu günlerde gençlerimizde sıkılmışlık ve stres durumunun oluştuğunu biliyoruz. Bizler de geçtiğimiz sene ara verdiğimiz yaz spor okullarımızı bu yıl yeniden faaliyete geçiriyoruz. Kayıtlar, 22 Haziran-27 Haziran tarihleri arasında internet üzerinden olarak alınacak. 5 Temmuz tarihi itibariyle de salgın tedbirleri kapsamında 8 ayrı tesisimizde, 10 ayrı branşta, 3 bin öğrencimizi misafir edeceğiz."

Futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, okçuluk, kort tenisi, satranç, jimnastik, kick boks ve taekwondo branşlarında kayıtların alınacağı Meram Belediyesi Yaz Spor Okulları, Aşkan Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi, Rabia Spor Merkezi, Nazmiye Muslu Spor Merkezi, Lalebahçe Spor Tesisi, Recep Tayyip Erdoğan Halı Saha ve Spor Merkezi, Osman Gazi Halı Saha ve Spor Merkezi, Efor Halı Saha ve Spor Merkezi, Meram Yeniyol Halı Saha ve Spor Merkezi'nde faaliyetlerine başlayacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Meram'da yaz spor okulları kayıtları başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement