Meram'da Yeni Mahallelere 65 Bin Metrekarelik Parke - Son Dakika
Yerel

Meram'da Yeni Mahallelere 65 Bin Metrekarelik Parke

Meram\'da Yeni Mahallelere 65 Bin Metrekarelik Parke

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye yeni bağlanan mahallelerde yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

10.08.2015 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye yeni bağlanan mahallelerde yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Meram'da yaşam standartlarını yükseltmek için farklı alanlarda çalışmalar sürdürdüklerini ifade eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Belediyemize yeni bağlanan mahallelerde de öncelikli olarak tespit ettiğimiz ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz yıl yeni mahallelerimizin 10'unda yaklaşık 15 bin metrekarelik parke ve bordür çalışması yaparken, bu yıl 20 mahallemizde 65 bin metrekarelik parke ve yaklaşık 8 bin metrelik de bordür çalışması yapılmıştır. Bununla birlikte yeni yol açma ve düzenleme çalışmaları da devam etmektedir" diye konuştu.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince 2015 yılı içerisinde Bayat, Sarıkız, Karaağaç, Botsa, İlyasbaba, Evliyatekke, Karadiğin, İnlice, Hatunsaray, Sefaköy, Yeşildere, Çomaklar, Çukurçimen, Sadıklar, İkipınar, Kayadibi, Sağlık, Kayalı ve Kızılören Mahallelerinde yaklaşık 65 bin metrekare parke ile 7 bin 500 metre bordür çalışması yapıldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meram'da Yeni Mahallelere 65 Bin Metrekarelik Parke - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement