Meram Mahalle İstişare Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Meram Mahalle İstişare Meclisi Toplantısı Yapıldı

Meram Mahalle İstişare Meclisi Toplantısı Yapıldı

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi, Mahalle İstişare Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

27.05.2014 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi, Mahalle İstişare Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru'yu makamında ziyaret eden AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Hasibe Özlem Çepni ile AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı daha sonra belediyede düzenlenen Mahalle İstişare Meclisi Toplantısı'na katıldı.

Başkan Toru'nun, 'Yerinde Tespit Yerinde Çözüm' sloganıyla başlattığı uygulamayı öven AK Parti MKYK Üyesi Hasibe Özlem Çepni, "Fatma hanımın sizlerle istişare yapıyor olması AK Parti belediyeciliğinin de bir göstergesi. Biz, halka hizmeti Hakk'a hizmet olarak telakki ediyoruz. 'Yerinde Tespit Yerinde Çözüm' uygulaması da gayet güzel olmuş. Bu çalışmayı başlattığı için belediye başkanımızı kutluyorum. Muhtarlarımızla birlikte olmaktan da büyük mutluluk duyuyorum. Çünkü sizler, halkın taleplerinin ilgili mecralara ulaşması noktasında önemli bir görev ifa ediyorsunuz" dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ise, " Meram Belediyesi'nin bu hizmeti kayda değer ve çok önemli. Çünkü yerelde hizmete ulaşabilmenin en önemli unsurlarından biri; sorunları yerinde görüp yerinde çözüm üretmektir. Neticede belediye başkanımız hizmet etmek için, sizler de mahallelerinize hizmet getirmek için gayret ediyorsunuz. Allah, birlik ve beraberliğinizi daim etsin. Bu noktada genel yönetim olarak biz de üzerimize düşeni yapmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

Mahalle İstişare Meclisi toplantılarında şimdiye kadar ilçedeki mahalle muhtarlarının yarısıyla görüştüklerini kaydeden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ise, "İnşallah ilk etap toplantılarımızı Ramazan ayına kadar tamamlamış olacağız. Daha sonra da belli periyotlarla devam edecek. Toplantılarımız çok faydalı oluyor ve muhtarlarımızdan çok ciddi bir talep var. Hem muhtarlarımızla hem de vatandaşlarımızla iletişime önem veriyoruz. Birbirimizi doğru anlayabilirsek, hep birlikte Meram'a güzel hizmetler kazandıracağız" şeklinde konuştu.

Haftada 2 kez düzenlenen Mahalle İstişare Meclisi toplantısına dün Şeyh Sadreddin, Mamuriye, Öğretmenevleri, Pirebi, Saadet ve Kurtuluş mahalle muhtarları katıldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meram Mahalle İstişare Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement