Mercan Dede Devrim Erbil Ramart Platform'da - Son Dakika
Güncel

Mercan Dede Devrim Erbil Ramart Platform'da

Mercan Dede Devrim Erbil Ramart Platform\'da

Sergi; söyleşiler, Deneyim Aktarım Platformu ve Performans Platformu kapsamında ziyaretçileri sanatçılarla buluşturuyor.

01.05.2019 15:54  Güncelleme: 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SERGİ ZİYARETÇİLERİ İLE BULUŞUYOR…

Sanata yeni bir bakış açısı ile ilk olarak gerçekleştirilecek ''RAMART PLATFORM'' geçmişin bilinciyle sanatta günceli yakalamak adına 22 ülkeden, farklı disiplin ve jenerasyondan 99 sanatçıyı 5-12 Mayıs 2019 tarihleri arasındaİstanbul, Türk ve İslam Eserleri Müzesinde bir araya getiriyor.

Sergi kapsamında gerçekleştirilen söyleşiler dizisi Deneyim Aktarım Platformunun ilki 6 Mayıs Pazartesi akşamı, saat 17:00'de Mercan Dede'yi ağırlayacak. Türk ve İslam Eserleri Müzesi Hipodrom'da gerçekleşecek söyleşide; sanatı yaşamından ayrı bir kategori olarak görmeyen Mercan Dede, hem müzik hem de görsel sanatlar alanındaki eserlerini anlatacak.

Deneyim Aktarımları Platformu 7 Mayıs Salı akşamı, saat 17:00'de de Hikmet Barutçugil ile Reza Hemattirad'ı sanat sohbetlerinde sergi ziyaretçileriyle buluşturacak. Barutçugil ve Hemattirad söyleşide Ebrunun Dinamizmini yorumlayacak.

Devrim Erbil de 8 Mayıs Çarşamba akşamı, saat 17:00'de, Türk ve İslam Eserleri Müzesi Hipodrom'da Deneyim Aktarımları Platformu'nun konuğu olarak izlerini sürdüğü kültürün ve sanatının üzerine deneyimlerini paylaşacak.

Deneyim Aktarım Platformu, 9 ve 10 Mayıs'ta da sergiye katılan sanatçıların katılımları ile sürecek.

Aynı zamanda 6-10 Mayıs tarihleri arasında açık alanda ziyaretçilerle buluşacak olan Performans Platformu da Lübnanlı sanatçıGhaleb Hawila, İranlı sanatçılar Seba Jaferi ve Bahman Panahi, Özbekistanlı sanatçı Jahongir Ashurov ve Türk sanatçı Abdulvahap Ertekin'i ağırlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mercan Dede Devrim Erbil Ramart Platform'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement