Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul 19 Mart'ta Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul 19 Mart'ta Başlıyor

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul 19 Mart\'ta Başlıyor

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un 13. sezonu, 19-22 Mart tarihleri arasında Zorlu Center'da bulunan PSM'de ev sahipliğinde gerçekleşecek.

12.03.2019 08:37  Güncelleme: 08:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marka ve tasarımcıların Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonlarını sergileyecekleri hafta, uluslararası moda takviminin bir parçası olarak bu sezon da gerek Türkiye'de, gerekse dünyada moda profesyonellerinin çekim merkezi olacak.

Dünya çapında isim sponsorluğunu üstlendiği tüm moda haftalarında olduğu gibi İstanbul'da da Mercedes-Benz, her sezon desteklediği bir tasarımcının defilesini sunuyor. MBFWI kapsamında bu sezon da usta el işçiliğiyle öne çıkan, feminen detayları ve romantik çizgileriyle büyüleyici tasarımlara imza atan, ünlü isimlerin tercihi tecrübeli tasarımcı Özgür Masur'un Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonunu "Mercedes-Benz Presents Özgür Masur" ismiyle sunacak.

Mercedes-Benz, her sezon sunduğu moda görsel kampanyasının sloganını Sonbahar/Kış 2019 sezonu için "kendinden daha fazlasın" olarak belirledi. Moda tutkunlarını kendi renkliliğini keşfetmeye ve diğer renklerle birlikte olmaya davet eden kampanya, cesaret verici bir ilhamın gücüne vurgu yapıyor.

Mercedes-Benz, İlkbahar/Yaz 2019 sezonunda Zorlu PSM'de yer alan MBFWI alanında zamana meydan okuyan ve bu sene 40. Yılını kutlayan ikonik G-Serisi ve kendinden emin, sportif görünümüyle öne çıkan yeni B-Serisi otomobilleri sergileyecek. 40 yıllık tarihindeki en kapsamlı dönüşümü yaşayan Mercedes-Benz G-Serisi, tasarım ikonu kimliğini koruyarak özgün ve karakteristik görünümünü devam ettiriyor, iç mekanda ise büyük oranda yeni ve modern bir kokpit tasarımına kavuşuyor. Yenilenen Mercedes-Benz B-Serisi ise, önceki nesli ile kıyaslandığında daha dinamik ve sportif bir karakter öne çıkarırken, sunduğu kaliteli, kullanışlı ve geniş yaşam alanıyla benzersiz bir otomobil deneyimi vadediyor.

Mercedes-Benz, her sezon seçkin davetlilerin buluşma noktası olan lounge alanını, bu sezon da Zorlu PSM içerisinde konumlandırarak özel misafirlerini burada ağırlayacak. Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un simgelerinden biri haline gelen Mercedes-Benz Moda Haftası Araçları da her sezon olduğu gibi yine İstanbul sokaklarında moda haftası ruhunu estirecek. Türkiye'nin kültür sanat yaşamının gelişmesine uzun yıllardır destek veren Mercedes-Benz Türk, 2016 yılından bu yana Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nin resmi sponsorluğunu da yürütüyor.

Mercedes-Benz Türk Otomobil Grubu İcra Kurulu Üyesi Şükrü Bekdikhan, yeni sezon için görüşlerini şu sözlerle dile getirdi: "Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, 13. sezonunda Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonlarına ev sahipliği yapacak. İlk sezondan bugüne Mercedes-Benz Türk olarak etkinliğe isim sponsorluğumuzla yetinmiyor, Türk moda sektörünün farklı aktörleriyle yaratıcı işbirliklerine imza atıyoruz. Türkiye'nin uluslararası moda takviminde yer alan en prestijli moda etkinliği olan MBFWI kapsamında Türk tasarımcılara hem Türkiye çapında, hem de uluslararası moda arenasında destek vermekten dolayı mutluyuz. Bu sezon etkinlik takviminde hem alanında köklü bir geçmişe sahip duayen isimleri, hem Türk modasının geleceğini temsil eden genç ve yetenekli isimleri, hem de Türkiye'nin tekstildeki gücünü arkasına alarak dünya çapında markalar yaratmış isimleri bir arada görmek gurur verici. Bugün dünyanın alternatif moda merkezlerinden biri olarak kabul edilen İstanbul'un moda etkinliği Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, 13. sezonunda yine uluslararası basın mensupları ve satın alma sorumlularının da katılımıyla marka ve tasarımcılara tanıtım, iletişim ve satışı bir araya getiren 360 derecelik bir platform sunacak. "

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul 19 Mart'ta Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.


Advertisement