Mercedes Benz Fashıon Week Podyumlarda İnci İmzası - Son Dakika
Kadın

Mercedes Benz Fashıon Week Podyumlarda İnci İmzası

Mercedes Benz Fashıon Week Podyumlarda İnci İmzası

İnci Deri, Mercedes Benz Fashion Week İstanbul'da Türk tasarımcılarına desteğini sürdürüyor.

30.03.2018 16:13  Güncelleme: 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

27-30 Mart tarihleri arasında gerçekleşen Türk ve uluslararası moda çevrelerini bir araya getiren moda haftasında, İnci Deri global trendleri özgün dokunuşlarla yorumladığı tasarımları ile bu yıl da ünlü tasarımcıların podyumlarına eşlik etti.

<a class='keyword-sd' href='/mercedes-benz/' title='Mercedes Benz'>Mercedes Benz</a> Fashıon Week Podyumlarda İnci İmzası

Gökhan Yavaş ve Tuvanam markalarının defileleri İnci Deri kadın ve erkek koleksiyonun ürünleri ile tamamlanırken Niyazi Erdoğan'ın podyumunda da Niyazı Erdoğan'ın tasarlayıp İnci Deri'nin ürettiği özel ürünler eşlik etti.

Mercedes Benz Fashıon Week Podyumlarda İnci İmzası
Mercedes Benz Fashıon Week Podyumlarda İnci İmzası

Her sezon kaliteli ve özgün tasarıma sahip ürünlerini moda severlerle buluşturan İnci, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul'un ilk sezonundan beri Türk tasarımcılarını destekliyor. Bugüne kadar onlarca defilede tasarımcılarla birlikte yürüyen İnci Deri; Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul'a en fazla ayakkabı ve aksesuar veren markalar arasında yer alıyor.Her sezon kaliteli ve özgün tasarıma sahip ürünlerini moda severlerle buluşturan İnci, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul'un ilk sezonundan beri Türk tasarımcılarını destekliyor. Bugüne kadar onlarca defilede tasarımcılarla birlikte yürüyen İnci Deri; Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul'a en fazla ayakkabı ve aksesuar veren markalar arasında yer alıyor.Her sezon kaliteli ve özgün tasarıma sahip ürünlerini moda severlerle buluşturan İnci, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul'un ilk sezonundan beri Türk tasarımcılarını destekliyor. Bugüne kadar onlarca defilede tasarımcılarla birlikte yürüyen İnci Deri; Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul'a en fazla ayakkabı ve aksesuar veren markalar arasında yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Mercedes Benz Fashıon Week Podyumlarda İnci İmzası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement