Mercedes-benz Türk'de Atama - Son Dakika
Ekonomi

Mercedes-benz Türk'de Atama

Mercedes-benz Türk\'de Atama

Mercedes-Benz Otomobil Pazarlama ve Satış Direktörlüğü görevine Şükrü Bekdikhan getirildi.

08.07.2015 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mercedes-Benz Otomobil Pazarlama ve Satış Direktörlüğü görevine Şükrü Bekdikhan getirildi.

Mercedes-Benz Türk'ün otomobil satışında gösterdiği yüksek performans nedeniyle yeni bir yapılanmaya gidilerek, Mercedes-Benz Otomobil Pazarlama ve Satış Direktörlüğü kuruldu. Bugüne kadar elde edilen başarıların daha da artırılması hedefiyle kurulan yeni direktörlüğün başına da Mercedes-Benz Otomobil Pazarlama ve Satış Direktörü olarak Şükrü Bekdikhan atandı.

Mercedes-Benz otomobil grubu, geçtiğimiz 5 yıl içerisindeki Türkiye'de yüzde 140 oranında büyüme sağlayarak 2014 yılında 23 bin 100 adetlik rekor satış adedine ulaştı. Yıllar içerisinde elde edilen bu önemli ve büyük başarının sürdürülebilir şekilde devamı için Mercedes-Benz Türk bünyesinde yeni bir yapılanmaya gidilerek, Temmuz 2015 itibariyle Mercedes-Benz Otomobil Pazarlama ve Satış Direktörlüğü kuruldu. Mercedes-Benz otomobillerin genişleyen ürün portföyü ile satış adetlerini artırmayı hedefleyen yeni direktörlüğün başına ise 1992 yılından bu yana Mercedes-Benz Türk bünyesinde çeşitli pozisyonlarda görev alan Şükrü Bekdikhan, Mercedes-Benz Otomobil Grubu Pazarlama ve Satış Direktörü olarak atandı.

ŞÜKRÜ BEKDİKHAN KİMDİR?

Dokuz Eylül Üniversitesi ve Westfalen Münster Üniversitesi'nde işletme dalındaki eğitimini tamamladıktan sonra 23 yıl önce Mercedes-Benz Türk bünyesinde görev yapmaya başlayan Şükrü Bekdikhan, 2007 yılında Mercedes-Benz Otomobil ve Hafif Ticari Araçlar Bölüm Müdürü olarak tayin edildi. 2009 yılında Mercedes-Benz Türk Otomobil Grubu Bölüm Müdürü olarak atanan Bekdikhan ve ekibi önderliğinde Mercedes-Benz otomobil satışları, Türkiye premium otomobil segmentinde önemli seviyede yükseldi.

1964 doğumlu, evli ve iki çocuk babası olan Şükrü Bekdikhan, 01 Temmuz 2015 tarihi itibariyle Mercedes-Benz Türk'ün ilk 'Mercedes-Benz Otomobil Grubu Pazarlama ve Satış Direktörü' olarak görevine başladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Mercedes-benz Türk'de Atama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak
    21:26 Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 694 milyon 461 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını duyurdu. Ödemeler arasında hububat-baklagil ve dane mısır desteği, hayvan hastalıkları tazminat desteği, biyolojik/biyoteknik mücadele desteği, sertifikalı tohum üretim desteği, kırsal kalkınma yatırım desteği, bombus arısı kullanım desteği, büyükbaş damızlık (düve) hayvan alım desteği, küçük aile işletmesi desteği ve sertifikalı fidan kullanım desteği bulunuyor.

  • İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı
    21:23 İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı

    İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın Üst Yöneticiliği (CEO) görevini vekaleten yürüten Selahattin Bilgen, Eylül 2023'ten beri bu görevi sürdürüyordu. İGA, küresel rekabetin hızla değişen dinamiklerine uyum sağlayarak kurumsal güçlenmesini sürdürüyor. Bilgen'in kapsamlı tecrübesi, bilgi ve birikimiyle İstanbul Havalimanı'na önemli katkılar sunduğu belirtilerek, asaleten İGA İstanbul Havalimanı İşletmesi CEO'su olarak atandığı açıklandı.

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi
    20:48 Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi

    Ankara'nın Nallıhan ilçesinde belediye, çiftçilere girdi ve yem maliyetlerini azaltmaları amacıyla yüzde 75 hibe destekli silajlık mısır tohumu desteği verdi. Nallıhan Belediyesi, yerelden kalkınma ilkesi doğrultusunda tarım ve hayvancılığa hibe desteklerini artırarak, üreticilere mısır tohumu dağıttı. Belediye Başkanı Ertunç Güngör, üreticilere desteklerinin süreceğini belirterek, bereketli bir üretim diledi.

  • Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı
    20:46 Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı

    Kilis İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Kilis'te tarım alanlarının kullanımını teşvik etmek amacıyla 3 bin 53 çiftçiye 650 bin adet domates, patlıcan ve biber fidesi ücretsiz olarak dağıtıldı. Dağıtım töreninde Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi hakkında bilgi veren İl Tarım ve Orman Müdürü Levent Küçük, projenin amaçlarını ve bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmaları anlattı.


Advertisement