Mercedes-Benz Türk, 'Uzun Dönem Kiralama' Hizmetine Başladı - Son Dakika
Ekonomi

Mercedes-Benz Türk, 'Uzun Dönem Kiralama' Hizmetine Başladı

CARMEDYA.COM – Mercedes-Benz Türk, yetkili bayilerinde otomobil satın almanın yanında yeni bir kiralama seçeneği olan ‘Uzun Dönem Kiralama’ hizmetini sunmaya başladı.

04.01.2018 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CARMEDYA.COM – Mercedes-Benz Türk, yetkili bayilerinde otomobil satın almanın yanında yeni bir kiralama seçeneği olan 'Uzun Dönem Kiralama' hizmetini sunmaya başladı.

Mercedes-Benz Türk, 'Uzun Dönem Kiralama' hizmetine başladı

Şahıs şirketi sahibi müşteriler ile KOBİ'lerin cazip kiralama bedelleri ve koşullarıyla yararlanabiliyor. Bu hizmet sayesinde hem zamandan hem de otomobil satın almanın maddi yüklerinden tasarruf edilebiliyor. Sonrasında da kullanılmış otomobil değer kayıpları yaşatmamayı hedefliyor.

Periyodik bakım işlemleri de kiralama bedeline dahil

Otomobillerimizin Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV), trafik sigortası ve kaskosu kiralama hizmetimiz dahilinde olduğu için müşterilerimize yalnızca Mercedes-Benz otomobillerini kullanmanın keyfi kalıyor" dedi.

Müşterilerin döviz kuru değişimlerinden olumsuz etkilenmemesi amacıyla 12 aylık dönemlerle otomobil kiralama imkanı tanınan 'Uzun Dönem Kiralama' hizmeti kapsamında, otomobillerin periyodik bakım işlemleri de kiralama bedeline dahil ediliyor. Kaza veya arıza gibi durumlarda ise kiralanan otomobilin bir günden fazla süre yetkili serviste kalması gerektiğinde müşterilere, bekletmeden ikame bir Mercedes-Benz otomobil tahsis ediliyor.

The post Mercedes-Benz Türk, 'Uzun Dönem Kiralama' hizmetine başladı appeared first on Carmedya.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Ekonomi Mercedes-Benz Türk, 'Uzun Dönem Kiralama' Hizmetine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement