Mercedes Gücünü General Tire ile Birleştiriyor - Son Dakika
Otomobil

Mercedes Gücünü General Tire ile Birleştiriyor

CARMEDYA.COM – Alman otomobil üreticisi Mercedes, G 300 serisinde General Tire’ın Grabber AT² lastiklerini kullanacak.

26.12.2017 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CARMEDYA.COM – Alman otomobil üreticisi Mercedes, G 300 serisinde General Tire'ın Grabber AT² lastiklerini kullanacak. Continental bünyesinde yer alan, Amerikan kökenli General Tire markası, Mercedes-Benz G sınıfına orijinal ekipmanda lastik tedariğine başlıyor.

Mercedes gücünü General Tire ile birleştiriyor

Önemli gelişmeyi değerlendiren General Tire EMEA Bölgesi İş Geliştirme Müdürü Matthias Bartz; "Mercedes-Benz orijinal ekipman ve yenileme pazarlarındaki çıtasını yükseltmeye devam ediyor. Mercedes'in bu onayı, bizim için çok özel bir kalite damgası anlamına geliyor. Avrupa'nın lider arazi aracı üreticilerinden Mercedes-Benz, General Tire'in 4×4 lastikleri üretiminde yüz yılı aşkın tecrübesini tercih etti. Bu bizim için gurur verici bir şey" dedi.

Gücü tasarımında gizli!

Dayanıklı kauçuk hamur bileşimiyle geliştirilen Grabber AT², yollarda olduğu kadar arazide de güçlü yönlerini sergiliyor. Güçlü sırt bloklarının yükseldiği beş adet çevresel kanalıyla maksimum kavrama gücü sağlarken gürültü oluşumunu da azaltan Grabber AT², aynı zamanda engebeli arazide yüksek çekiş gücü sağlayacak şekilde tasarlandı.

The post Mercedes gücünü General Tire ile birleştiriyor appeared first on Carmedya.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Mercedes Gücünü General Tire ile Birleştiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement