Mercedes Kiteboard Tutkunlarını Ağırlıyor - Son Dakika
Otomobil

Mercedes Kiteboard Tutkunlarını Ağırlıyor

Mercedes Kiteboard Tutkunlarını Ağırlıyor

CARMEDYA.COM – Mercedes-Benz Türk’ün 2016 yılından beri isim sponsorluğunu üstlendiği, kiteboard sporunun öğretilmesi, icra edilmesi için çalışmalarına devam ediyor.

15.08.2018 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CARMEDYA.COM – Mercedes-Benz Türk"ün 2016 yılından beri isim sponsorluğunu üstlendiği, kiteboard sporunun öğretilmesi, icra edilmesi için çalışmalarına devam ediyor. Bu doğrultuda kurulan kiteboard okulu "KiteMercedes by Bilge Öztürk", Türkiye ve dünyanın dört bir yanından kiteboard sporcularının uğrak mekanı olan Muğla, Akyaka"daki Akçapınar sahilinde faaliyetlerini sürdürüyor. 2018 yılında da spora olan desteğini sürdüren Mercedes-Benz Türk, bu kapsamda "KiteMercedes by Bilge Öztürk" okulunda kiteboard dersi almak isteyen Mercedes-Benz müşterilerine yüzde 40 indirim sağlıyor.

"KiteMercedes by Bilge Öztürk"te her seviyeden öğrenciye eğitim

22 yıldır Türkiye Futbol Federasyonu sponsorluğunu, 17 yıldır ise Türkiye Basketbol Federasyonu sponsorluğunu üstlenen Mercedes-Benz Türk; kiteboard sporunu ise 2015 yılında Bozcaada"da düzenlediği "Mercedes-Benz KiteBoard Avrupa Şampiyonası" ile desteklemeye başladı.

Okula adını veren milli sporcu Bilge Öztürk, 2011 yılından bu yana lisanslı sporcu olarak birçok uluslararası yarışmada Türkiye"yi temsil etti. Dünya Gençler ve Masterlar Şampiyonası"nda 4"üncülük ve 2015 Mercedes-Benz Avrupa Şampiyonası"nda Masterlar Klasmanı"nda 1"incilik ve Kadınlar Genel Klasman"da 5"incilik gibi pek çok başarısı olan Öztürk, hydrofoil ve slalom disiplinlerinde ise Türkiye Şampiyonluğu"na sahip. Bünyesinde Uluslararası ve Türkiye Yelken Federasyonu tarafından verilen eğitmenlik belgelerine sahip (IKO, KB4 ve KB5) uzman eğitmenler ve milli sporcuların bulunduğu okulda, free-style (akrobasi) Olimpiyat disiplin olan formula ve hydrofoil"in de aralarında bulunduğu her disiplinde, sadece ileri seviyede değil, başlangıç ve orta seviyede sporculara da eğitim veriliyor. Üç yıl önce açılan okulda bugüne kadar yaklaşık 1500 kişiye kiteboard eğitimi verildi.

Mercedes Kiteboard Tutkunlarını Ağırlıyor

Kiteboard Sporu

Türkiye"de özellikle son 10 yıldır ilginin hızla arttığı kiteboard, 2016 Rio Olimpiyatları ile olimpik bir spor dalı haline geldi. Kiteboard, güçlü bir uçurtma ve bir board yardımıyla sörfçünün su üzerinde hareket etmesiyle yapılıyor.

The post Mercedes Kiteboard tutkunlarını ağırlıyor appeared first on Carmedya.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Mercedes Kiteboard Tutkunlarını Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement