'Merhaba Türkiye!' - Son Dakika
Magazin

'Merhaba Türkiye!'

\'Merhaba Türkiye!\'

27 ilden 15 bin kişinin izlediği Sting konserinde; efsane şarkıcıya 'Desert Rose' adlı parçasında, klarnetiyle Serkan Çağrı eşlik etti.

28.11.2012 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyaca ünlü şarkıcı Sting, önceki gece 'Back to Bass' turnesi kapsamında, İstanbul'daki Ataköy Atletizm Arena'da konser verdi. 60 yaşındaki Sting; başta Zonguldak, Ağrı, Kahramanmaraş, Diyarbakır ve Muş olmak üzere 27 ilden 15 bin müzikseveri sahne performansıyla mest etti. '

MERHABA'LI AÇILIŞ

Ünlü şarkıcı; konserine 'If I Ever Lose My Faith In You' parçası ile başladı. Ardından da seyirciyi Türkçe "Teşekkürler, merhaba" diyerek selamladı. Sting, konserinde 'Every Little Things She Does Is', 'Magic', 'Demolition Man', 'I Hung My Head', 'End Of The Game', 'Fields Of Gold' ve 'Shape of My Heart' gibi en sevilen şarkılarını seslendirdi.

ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Gecenin ilerleyen dakikalarında sanatçıya 'Desert Rose' adlı şarkıda klarnetiyle Serkan Çağrı, darbukasıyla Gurur Nar da eşlik etti. Konsere katılanlar arasında ise Nilüfer, İzel, Levent Yüksel, Demet Akbağ, Pamela Spence, Halit Ergenç, Demet Akbağ Fettah Can, Ayşe Özyılmazel, Tuğçe Kazaz ve Murat Dalkılıç gibi ünlü isimler de vardı.

SARI SAÇLARIYLA İLK KEZ DIŞARIDA

Popun ünlü ismi İzel konserde sarıya boyattığı saçlarıyla dikkat çekti. Ünlü şarkıcı "Yeni saçımla ilk kez dışarı çıkıyorum. Saçlarımı mutsuzluktan değiştirmedim. Hatta tam tersi çok mutluyum" dedi. Öte yandan İdil Fırat da konsere sevgilisiyle el ele geldi. Ancak görüntülendiğini fark edince, sevgilisiyle yan yana gelmemeye çalıştı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Merhaba Türkiye!' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement