Merih Demiral: Ronaldo beni asker selamı ile karşıladı - Son Dakika
Spor

Merih Demiral: Ronaldo beni asker selamı ile karşıladı

Milli futbolcu Merih Demiral, Fransa maçı sonrasında yaptığı asker selamı sonrasında tepki toplamıştı. Demiral, "Tesislere girdiğimde Cristiano Ronaldo beni asker selamı vererek karşıladı" dedi.

18.10.2019 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye ile Fransa arasındaki milli maçta asker selamı verince Juventus'ta ceza alması gündeme gelen Merih Demiral, Portekizli takım arkadaşı Cristiano Ronaldo'nun kendisine asker selamı vererek destek olduğunu açıkladı.

Juventus taraftarları siyasi görüşleri nedeniyle Merih Demiral'ın kulüpten gönderilmesi için sosyal medyada kampanya başlatmıştı. Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Merih Demiral, "Juventus tesislerine gittiğimde Cristiano bana asker selamı vererek karşıladı. Bu hareketi karşısında şok oldum ama gurur duydum. Şimdi İtalyan senatörler ne yapacak çok merak ediyorum" dedi.

Merih Demiral: Ronaldo beni asker selamı ile karşıladı

BLATTER'E TEPKİ İÇİN ASKER SELAMI VERMİŞTİ

Ronaldo, Real Madrid'de oynadığı dönemde Sevilla karşısında attığı golden sonra asker selamı vermişti. O dönem FIFA Başkanı Blatter, Messi için "Çok hızlı, oynarken sanki dans ediyor", Ronaldo için ise "Kuaföre daha çok para harcıyor. Sahaya bir komutan gibi çıkıyor, yavaş konuşuyor talimatlar veriyor. Neredeyse bir askeri taklit ediyor" demişti. Ronaldo, Blatter'e tepki için asker selamı vermişti.

UEFA SORUŞTURMA AÇTI

Arnavutluk ve Fransa maçlarında Türk oyuncuların Suriye'nin kuzeyindeki askeri harekata destek mesajı için asker selamı vermesi UEFA tarafından soruşturma açılmasına yol açmıştı.

Merih Demiral: Ronaldo beni asker selamı ile karşıladı

Son Dakika Spor Merih Demiral: Ronaldo beni asker selamı ile karşıladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Ten: Ronaldo adam adam .. 24 0 Yanıtla
  • Hemşinli: Merih sen Fenerbahçelisin senin yuvan Fenerbahçe bu gavurlar seni istemezse dönersin yuvaya. 7 16 Yanıtla
    Hemşinli: Juventus senin ağzın ne der la allah korusun trabzon filan töbe de aman başka yerde böyle trabzonu galatasarayı ağzına alma valla pensilvanyacı sanarlar. 2 2 Juventus: Oynamadınız adamı hemşinli senin yuvanda trabzon unutma 1 2
  • Sünaameki: ronaldo adamın hasıdır 18 0 Yanıtla
  • scaar: Ronaldo ve Merih iki adam 17 0 Yanıtla
  • Beşiktaşlı: Merih seninle gurur duyuyorum kardeşim. Hem sergilemiş olduğun dik duruşunla hem başarınla. Inşallah daha da iyi yerlere gelirsin ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edersin. Allah yardımcın olsun. 17 0 Yanıtla
  • fatih44: Fazla abarttınız. Kaan golü attı selam vermedi diye dayak yiyodu 2 14 Yanıtla
  • Ttt: Ronaldo her zaman iyi bir karakter 13 0 Yanıtla
  • andsmero: adamın dibi ronaldo 10 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement