Merkez Ankara'yı Düsseldorf'ta Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Merkez Ankara'yı Düsseldorf'ta Tanıttı

Merkez Ankara\'yı Düsseldorf\'ta Tanıttı

ŞEHİR yaşamına kattığı değerler ve ön plana çıkan projeleriyle tanınan Kohn Pederson Fox'un (KPF) tasarladığı 'Merkez Ankara', sadece Ankara'nın değil, Türkiye'nin en büyük karma yaşam projesi olarak görülüyor.

30.11.2018 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ŞEHİR yaşamına kattığı değerler ve ön plana çıkan projeleriyle tanınan Kohn Pederson Fox'un (KPF) tasarladığı 'Merkez Ankara', sadece Ankara'nın değil, Türkiye'nin en büyük karma yaşam projesi olarak görülüyor. Proje, 1.7 milyon metrekarelik büyüklüğüyle şehir merkezinin en büyük yeşil alanı olacak Millet Bahçesi'ne de doğrudan erişim imkanı sunacak. Türkiye'deki tanıtım öncesinde avantajlı fiyatlarıyla Almanya'da yatırımcılarla buluşmak istediklerini belirten Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, bu projede Emlak Konut güvencesiyle Pasifik İnşaat-Çiftay uzmanlığının buluştuğunu söyledi. Avrupalı Türklerin geçmiş dönemlerde kötü deneyimler yaşamış olmasının kabul edilemiyeceğini belirten Fatih Erdoğan, projenin devlet garantisi altında olduğunu, sözleşmelerin Emlak Konut'la imzalanacağını, projeyle ilgili Almanya'daki yatırımcılar için başlattıkları tanıtım toplantılarının hafta sonu da devam edeceğini söyledi. İnşaatı süren yaklaşık 825 konutun 2021'in son çeyreğinde tamamlanacağını belirten Erdoğan, şöyle konuştu:

Vedat Arslan, Fatih Erdoğan ve Ersin Babacan (soldan sağa).

'MİLLET BAHÇESİ'NE KÖPRÜYLE BAĞLANTI

"Ofis, konut, alışveriş merkezi ve otel fonksiyonlarını bir arada sunan Merkez Ankara'dan ev sahibi olmak isteyenler 950 eurodan başlayan taksitlerle 3+1 daire sahibi olma şansının yanı sıra 60 aya varan vade farksız ödeme imkanından da yararlanabilecek. 'Merkez Ankara' için henüz Türkiye'de tanıtım yapılmadı. Düsseldorf'taki tanıtım günleriyle başta Almanya'da yaşayan Türkler olmak üzere tüm yatırımcılara Türkiye'deki fırsatları birebir anlatmak istiyoruz. Lansman öncesi avantajlı fiyatlarla Almanya'daki yatırımcılara çok özel fırsatlar sunuyoruz. Şehir merkezinin en büyük yeşil alanı olacak Millet Bahçesi'ne bir köprü ile bağlanılacak.

ANKARA'NIN CAZİBESİNİ ARTIRACAĞIZ

"Projemiz, eski Ankara ile yeni Ankara'nın kesiştiği, şehrin en ulaşılabilir noktasında yükseliyor. Tarihi Ankara projesi bu bölgede yer alıyor. Ankara Kalesi civarındaki eski Ankara evleri ve Ulus'ta bulunan Cumhuriyet dönemi binaları yenileniyor ve etrafları temizlenerek tarihi doku ortaya çıkarılıyor. İstanbul'u ve birçok şehri Ankara'ya bağlayan Yüksek Hızlı Tren Garı projemize yürüme mesafesinde. Ayrıca metro ve yeni 'Başkentray' ile projemiz şehir içi ulaşımının da merkezinde yer alacak. Bütün bu dönüşümler ve ulaşım kolaylıklarıyla Ankara, daha fazla turist çeken bir merkez haline gelecek. Biz de Ankara'nın cazibesini daha da artıracağız."

MÜZELER, KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ

Yeni Adalet Sarayı'nın bu bölgede planlandığını anlatan Fatih Erdoğan, Ankara'nın en büyük iki şehir hastanesinden biri olan Etlik Şehir Hastanesi'nin aynı bölgede yapıldığını söyledi. Gazi, Hacettepe ve Ankara Üniversitesi gibi Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinin bu bölgede yer aldığını anlatan Erdoğan, müzeler, kültür sanat merkezleri, stad ve kapalı spor salonlarının da projenin çevresinde konumlandığını söyledi.

Fatih Erdoğan, "Mart 2019'da faaliyete geçmesi beklenen ve Avrupa'nın en büyük eğlence parkı Ankapark da projemizin komşuları arasında olacak" dedi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Merkez Ankara'yı Düsseldorf'ta Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement