Merkez Parti Oltu İlçe Teşkilatı Toplandı - Son Dakika
Yerel

Merkez Parti Oltu İlçe Teşkilatı Toplandı

Merkez Parti Oltu İlçe Teşkilatı Toplandı

Merkez Parti Oltu İlçe Teşkilatı parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla kurucu yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

09.11.2014 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkez Parti Oltu İlçe Teşkilatı parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla kurucu yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

Merkez Parti Oltu İlçe Teşkilatı Kurucu Başkanı Namık Cemal Ünal, kurucu üyelerinde katılımıyla bir basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan Kurucu Başkan Namık Cemal Ünal, merkez partinin halkın tamamını kapsayacak ve kucaklayacak yeni bir siyasi oluşum olduğunu söyledi.

Kurucu Başkan Ünal, "Partimiz siyasi yelpazenin herhangi bir yerinde olmayı öngörmeyen, her türlü ayrımcılığı reddeden, Hakk'a ve halka hizmetten başka önceliği olmayan, katılımı ve uzlaşıyı esas alan, hukukun üstünlüğünü benimsemiş, eşit yurttaşların yaşadığı bir geleceğin inşa edilmesini hedefleyen, ortak aklı yücelten, kadınlara ve gençlere pozitif ayrımcılığı içselleştiren, ehliyet ve liyakati esas alan bir yönetim anlayışına sahip olacaktır" dedi.

Konuşmasına "Biz, din üzerinden siyaset yapmayacağız" şeklinde devam eden Kurucu Başkan Namık Cemal Ünal, Milliyetçilik ve ideolojiler üzerinden siyaset yapmayacaklarını belirtti.

Temel prensipler üzerinden siyaset yapacaklarına vurgu yapan Ünal, "Çünkü biz, hem Milliyetçi, hem Cumhuriyetçi, hem Demokratik, hem de inançlı insanlarız. İşte bu merkezdir. Temelinde ahlak, hak ve hürriyetler var, insan önceliği var." şeklinde konuştu.

Toplantıda kurucu yönetim kurulu üyelerini de basına tanıtan Namık Cemal Ünal, "Bundan böyle açtığımız parti binamızda insanımıza hizmet vereceğiz. Partimiz, Türkiye'nin ve Türk Milletinin geleceğini, milletimizle beraber planlamayı ve inşa etmeyi hedef edinmiş bir kitle ve program partisidir. Kapımız herkese açık." Diye konuştu.

Bu arada Merkez Parti Oltu İlçe Teşkilatı şu kurucu isimlerden oluşuyor: Kurucu Başkan; Namık Cemal Ünal, Kurucu üyeler; Dursun Ali Satılmış, Fehmi Atuç, Necmi Yıldız, Ekrem Narşap, Tayyar Özdemir, Erdem Yıldırım, Selçuk Doğan, A.Talip Uygur. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Merkez Parti Oltu İlçe Teşkilatı Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement