Merkez Valisi İbrahim Daşöz'den Başkan Ahmet Çakır'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Merkez Valisi İbrahim Daşöz'den Başkan Ahmet Çakır'a Ziyaret

Merkez Valisi İbrahim Daşöz\'den Başkan Ahmet Çakır\'a Ziyaret

Merkez Valisi, 2006-2011 yılları arasında Malatya'da görev yapan Halil İbrahim Daşöz, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

05.11.2014 16:25  Güncelleme: 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkez Valisi, 2006-2011 yılları arasında Malatya'da görev yapan Halil İbrahim Daşöz, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyarete Genel Sekreter yardımcısı Ercan Turan'da katıldı.

Adıyaman, Malatya, Amasya ve Manisa illeri Valiliğinden sonra merkeze alınan Halil İbrahim Daşöz, Malatya'yı kendi memleketi olarak gördüğünü belirterek, "Malatya 3,5 yıl hizmet ettiğimiz, görev yaptığımız bir ilimiz. Malatya'yı kendi memleketim olarak gördüğümü herkes bilir. Kendi evimize, kendi memleketimize gelmiş duygularını yaşadığımız çok özlediğimiz bir şehir. Tabi burada hem mesai arkadaşlığı yaptığımız hem de dostluklarımızın olduğu o kadar çok insan var ki bu vesile ile buraya geldiğimizde onları ziyaret etmekte bize ayrı bir mutluluk veriyor. Değerli Başkanımıza hem bu yeni dönemde Malatya'nın büyükşehir olmasından sonraki dönemde kutlamak için hem de geçmiş günleri tekrar anmak adına ziyarete geldim. Malatya'mız çok daha güzel olmuş, daha da gelişmiş gezmeye görmeye çalıştık. Özellikle bazı bölgeler tam Avrupai bir görüntü kazanmış. Malatya her şeyin en güzeline layık olan bir ilimiz. Ben bütün emeği geçen başta Belediye Başkanımız olmak üzere arkadaşlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, "Çalıştığımız süre içerisinde kendisinden istifade ettik. Görev yaptığı dönemde Malatya'mızda güzel çalışmaları oldu. Bugün burada büyükşehir ile ilgili gelişmeleri, Malatya'da yaptığımız çalışmaları sayın Valimizle istişare ediyoruz. Ayrıca bu ziyarette geçmiş günleri yad etme ve Büyükşehrin avantajları ile Malatya'nın geleceği konusunda da istişare etme fırsatı bulduk" ifadelerini kullandı.

Ziyarette Çakır, Daşöz'e bakır testi hediye etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Merkez Valisi İbrahim Daşöz'den Başkan Ahmet Çakır'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement