Merkeze Alınan Kars Valisi Tepe Ekstra Bir Şey Söyleme Lüksüm Yok - Son Dakika
Güncel

Merkeze Alınan Kars Valisi Tepe Ekstra Bir Şey Söyleme Lüksüm Yok

Merkeze Alınan Kars Valisi Tepe Ekstra Bir Şey Söyleme Lüksüm Yok

Kars'ta 21 ay görev yaptıktan sonra merkeze alınan Vali Eyüp Tepe, Aynı imzalarla buraya geldik yine aynı imzalarla buradan ayrılıyoruz.

26.05.2014 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ta 21 ay görev yaptıktan sonra merkeze alınan Vali Eyüp Tepe, Aynı imzalarla buraya geldik yine aynı imzalarla buradan ayrılıyoruz. Dolayısıyla benim ekstra bir şey söyleme lüksüm yok. Ben sadece ideal olması gerekeni söylüyorum, 3 sene kalmak iyidir dedi. Valiliğe 17 Ağustos 2012'de atanan ve 2 1 Mayıs 2014'te son kararname ile merkeze alınan Vali Eyüp Tepe, döneminde yapılan hizmetleri, projeleri anlattıktan sonra Karslılardan helallik istedi. Kendi hakkı varsa bunu helal ettiğini belirten Vali Tepe daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazeteci Bazı medya kuruluşlarında 'AK Parti 30 Mart yerel seçimlerinde kaybettiği illerin valilerini merkeze aldı' şeklinde haber ve yorumlar çıktığını anımsatarak Vali Tepe'nin bunu nasıl değerlendirdiğini sordu. Vali Eyüp Tepe, Biz hükumetin tasarrufuna saygı duymak durumunda bir yöneticiyiz. Yine aynı imzalarla buraya geldik yine aynı imzalarla buradan ayrılıyoruz. Dolayısıyla benim ekstra bir şey söyleme lüksüm yok. Ben sadece ideal olması gerekeni söylüyorum. 3 sene kalmak iyidir anlamında söylüyorum. Ama sonuçta bu bir tasarruftur. Tasarrufa saygı duymak zorundayız diye konuştu.

KARS İLE İLGİLİ KONULAR EVLADIM GİBİ OLMUŞTUR

Görevi sırasında Kars ile ilgili sorunlara öncelik verdiğini ve çözümü için olağanüstü çaba harcadığını anlatan Vali Eyüp Tepe, İnanın bazen eşimin bana 'Ya ben sana bir şey söyledim, 3-5 gündür, en ufak bir şey yapmıyorsun' diyor. İnanın bir kulağımdan giriyor bir kulağımdan çıkıyor. Kendimle alakalı, ailemle alakalı konular. Ama Kars ile ilgili konular evladım gibi olmuştur. Çünkü insan, evladının iyiliğini ister. Bu evlat evlilik münasebetiyle, askerlik nedeniyle bir gün gidiyor. Bizimki de böyle sonuçta. Bir başka vali bunu devam ettirecek. Ettirirse gözümüz arkada olmaz dedi.

Öte yandan vali olma hayali olan Atatürk Ortaokulu 2'nci sınıf öğrencisi Kerim Arda Özkaya da basın toplantısında bulundu. Vali Tepe ile fotoğraf çektiren Kerim Arda Özkaya, büyük sevinç içinde önemli bir yaşadığını belirterek valilikten ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Merkeze Alınan Kars Valisi Tepe Ekstra Bir Şey Söyleme Lüksüm Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement