Merkeze Atanan Vali Özcan Kentten Ayrıldı - Son Dakika
Güncel

Merkeze Atanan Vali Özcan Kentten Ayrıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Vali Vahdettin Özcan'ın konuşması -Vali VAhdettin Özcan'ın vatandaşlarla vedalaşması Valiler kararnamesi Merkeze atanan Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, eşiyle birlikte kentten ayrıldı Valiler Kararnamesiyle merkeze atanan Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, eşiyle birlikte kentten ayrıldı.

07.06.2016 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-Vali Vahdettin Özcan'ın konuşması

-Vali VAhdettin Özcan'ın vatandaşlarla vedalaşması Valiler kararnamesi

Merkeze atanan Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, eşiyle birlikte kentten ayrıldı

Valiler Kararnamesiyle merkeze atanan Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, eşiyle birlikte kentten ayrıldı.

Vali Özcan, kendisini uğurlamak için Hükümet Konağı önünde toplanan vatandaşlara yaptığı duygusal konuşmada, Çankırı'yı hiç unutmayacağını kaydetti.

Yine bir ramazan ayında görevine başladığını dile getiren Özcan, "2011 yılında Çankırı'ya hizmet etmek için bir ramazan günü Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından görevlendirilmiştim. 2016 yılında yine Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle İstanbul'da görev alacağım." dedi.

Çankırı'nın bu ülkenin çimentosu olduğunu vurgulayan Özcan, şunları söyledi:

"Çankırı benim ilk göz ağrım. Çankırı Türkiye'ye lazım olan bir kenttir. Çankırı insanının ayakları bu topraktadır. Sizler Türkiye'nin çimentosusunuz. Tek bir ricam var. Güneydoğu'da, Doğu'da, büyük şehirlerimizde polislerimizi, askerlerimizi şehit eden bu alçakları, bu şerefsizleri unutmayın. Bunlara haklarınızı helal etmeyin. Allah bunları kendi çukurlarında boğsun. Bugün yine 7 polisimizi ve 4 vatandaşımızı şehit ettiler."

Gösterilen ilgi dolayısıyla teşekkür eden Vali Özcan, "Çankırı'ya vali alarak gelecek olan mesai arkadaşımız Mesut Beye başarılar diliyorum. Bilerek, bilmeyerek kırmış olduğum mesai arkadaşlarım vardır, onlardan özür diliyorum. Haklarını helal etsinler. Benim de sizde hakkım varsa helal olsun. Benimle birlikte mesai yapan milletvekillerimize, siyasi parti il başkanlarımıza, memurlarımıza, değerli vatandaşlarımıza haklarınızı helal edin diyorum." diye konuştu.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'e ayrıca teşekkür eden Özcan, "İrfan Bey sizin için bir şanstır. O şansı üç dönemdir kullanıyorsunuz. Bundan sonra da inşallah milletvekilerinizle birlikte Çankırı'nın gelişmesi için gereğini yaparsınız. Ben Çankırı'nın elçisi olarak İstanbul'da olacağım." ifadelerini kullandı.

Özel telefon numarasını vererek İstanbul'a yolu düşenlerin kendisini arayabileceğini ifade eden Özcan'ın zaman zaman gözlerinin dolduğu gözlendi. Özcan ile vedalaşan bazı vatandaşların da gözlerinin dolduğu görüldü.

Merkeze Atanan Vali Özcan Kentten Ayrıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Merkeze Atanan Vali Özcan Kentten Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement