Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket – Samsunspor: 82-75 - Son Dakika
Spor

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket – Samsunspor: 82-75

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket – Samsunspor: 82-75

Türkiye Basketbol Ligi'nde üst üste 12'nci galibiyetini zirveyi paylaştığı Samsunspor'u evinde uzatmada 82-75 yenerek alan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, liderliği de elde ederken ligin bitimine 3 maç kala şampiyonluk ve ING Basketbol Süper Ligi'ne çıkma yolunda büyük avantaj yakaladı.

19.04.2021 19:02  Güncelleme: 19:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol Ligi'nde üst üste 12'nci galibiyetini zirveyi paylaştığı Samsunspor'u evinde uzatmada 82-75 yenerek alan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, liderliği de elde ederken ligin bitimine 3 maç kala şampiyonluk ve ING Basketbol Süper Ligi'ne çıkma yolunda büyük avantaj yakaladı.

Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk periyodu 22-15, ilk yarısı 38-38, üçüncü periyodu 53-59, normal süresi ise 69-69 eşitlikle sonuçlandı. Uzatmada rakibine 82-75 üstünlük sağlayan Denizli temsilcisi salondan galibiyetle ayrılıp Süper Lig için dev bir adım attı. Merkezeefndi'de Hakan Yapar 18, Coleby ve Serkan Menteşe 12'şer sayıyla skora katkı yaptı. Bu sonuçla 27 maçta 19 galibiyete ulaşıp bitime 3 hafta kala rakibinin 1 galibiyet önünde liderliğe kurulan Denizli ekibi kalan sınavlarda hata yapmazsa adını tarihinde ilk kez Süper Lig'e yazdıracak. Samsunspor önünde ikili averaj üstünlüğünü de eline geçiren Merkezefendi'ye rakibi tüm maçlarını kazansa dahi 2 galibiyet yetecek. Denizlili basketbolcular final gibi maçın ardından büyük sevinç yaşadı.


- Denizli
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket – Samsunspor: 82-75 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 Sezonu Play-off Maç Programı Belli Oldu
    16:03 Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 Sezonu Play-off Maç Programı Belli Oldu

    Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 sezonu play-off etaplarının maç programı açıklandı. İstanbul takımlarının şampiyonluk için mücadele edeceği play-off etabında ilk karşılaşmalar 1 Nisan Pazartesi günü, rövanşları ise 4 Nisan Perşembe günü oynanacak. Maç programı ve statü hakkında detaylı bilgiler haberde yer alıyor.

  • Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi
    15:31 Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

    Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, Kütüphane Haftası kapsamında gerçekleştirilen yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür ederek, kütüphanelerin bilgi kaynağı olduğunu vurguladı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

  • Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta emeklilik hayali kuruyor
    15:26 Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta emeklilik hayali kuruyor

    Beşiktaş'ın eski yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, Canal 11'e verdiği röportajda emekliliğe dair konuştu. Şu anda kulüpsüz olan Portekizli oyuncu, kariyerini Porto, Beşiktaş veya Sporting'de bitirmek istediğini söyledi. Beşiktaş kariyerinde 227 maça çıkan Quaresma, 38 gol ve 77 asistlik performans sergiledi.

  • Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi
    15:23 Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi

    İslam İşbirliği Gençlik Forumu (ICYF) ile Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolle, Azerbaycan'ın Şuşa şehri 2024 yılı için 'İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti' olarak belirlendi. Protokol kapsamında, bilim, kültür, spor, girişimcilik, eğitim gibi alanlarda çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve Şuşa'nın mücadelesi dünya gençliğine tanıtılacak.

  • Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın yapılacak
    14:57 Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın yapılacak

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın oynanacak. Maç programı şu şekildedir: Trabzonspor-Ataşehir Belediyespor, Amed Sportif Faaliyetler-Bitexen Adana İdmanyurduspor, Galatasaray Petrol Ofisi-Hakkarigücüspor, Fatih Vatanspor-Karadeniz Ereğli Belediyespor, Beşiktaş JK United Payment-Fenerbahçe Petrol Ofisi, Beylerbeyi-Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET, Wulfz Fatih Karagümrük-Bitexen 1207 Antalyaspor, Doğuş Gold Gaziantep Asyaspor-ALG Spor.


Advertisement