Kendisine mermi yutturup, etek giydiren şahıslardan şikayetçi olmadı - Son Dakika
Güncel

Kendisine mermi yutturup, etek giydiren şahıslardan şikayetçi olmadı

Antalya'da, eski eşi M.B.'nin dini nikahla yaşadığı A.E.'yi oğlunu dövdüğü iddiasıyla kaçırıp, çırılçıplak soyarak etek giydiren daha sonra mermi yutturan Hüseyin D. ve 4 arkadaşının yargılanmasına başlandı. A.E., sanıklardan şikayetçi olmayıp, "Hepsini Allah'a havale ediyorum" dedi.

17.07.2019 12:45  Güncelleme: 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da Hüseyin D., oğlunu döven eski eşi M.B.'nin dini nikahla yaşadığı A.E.'yi 4 arkadaşıyla birlikte kaçırıp dövmüştü. Daha sonra da çırılçıplak soyup etek giydirdikleri A.E.'ye mermi yutturan Hüseyin D. ve arkadaşları hakim karşısına çıktı.A.E., sanıklardan şikayetçi olmadığını söyledi.

Olay, 29 Mart günü saat 19.30 sıralarında, Muratpaşa ilçesi Tahılpazarı Mahallesi'nde meydana geldi. Atıl haldeki evden erkeğin yardım istediğini duyan çevredekiler, polise haber verdi. Polis, olay yerine geldiğinde, A.E.'yi çıplak ve bağlı halde buldu. Dövüldüğü belirlenen A.E., hastaneye kaldırıldı. Tedavisinin ardından ifadesinin alınması için emniyete götürülen A.E., eşinin oğlu Y.D.'yi dövdüğü iddiasıyla kaçırılıp, kendisine işkence yapıldığını anlattı.

"VİDEOYA ÇEKİP EŞİM VE OĞLUMA İZLETTİLER"

A.E, "Beni eşimin eski kocası Hüseyin D. ve dört arkadaşı kaçırdı. Boş evde çırılçıplak soyduktan sonra önce dövdüler, daha sonra etek giydirip fotoğrafımı çektiler. Bu da yetmezmiş gibi tabanca mermisi yutturdular. Bunları eşimin oğlu Y.D.'ye izlettirdiler" dedi.

Harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Hüseyin D. ile arkadaşları Selahattin B., Sabri Ö., Murat A. ve Fatih E.'yi Manavgat ilçesinde yakalayıp, gözaltına aldı. Olayla ilgili tutuklanan 5 şüpheli hakkında 'cebir veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'konutta birden fazla kişiyle birlikte yağma', 'yaralama' ve 'özel hayatın gizliliğini ihlal etme' suçlamalarıyla dava açıldı.

"DURUP DURUP DÖVÜYORLARDI"

Antalya 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen duruşmaya tutuklu sanıklar ile mağdur A.E. ve taraf avukatları katıldı.

Duruşmada yaşadıklarını anlatan A.E., sanıklar tarafından çağrıldığı evde önce dövülüp, ardından banyoya götürülüp çırılçıplak soyulduğunu öne sürerek, "Bunlar giysilerimi çıkarmamı istedi. Ben de korktuğum için çıkardım. Ellerimi ve ayaklarımı kabloyla bağladılar. Durup durup dövüyorlardı. Sanıklardan Hüseyin D. sopayla vurdu. Etek olduğunu öğrendiğim kıyafeti giydirip video çektiler. Ayrıca görüntülü olarak birilerini arayıp canlı izlettirdiler" dedi.

Sanıklardan birisinin, elleri bağlıyken göğsüne vurarak kendisine iki tabanca mermisini zorla yutturduğunu iddia eden A.E, saat 10.00'dan akşam saatlerine kadar kaldığı evden, polis ekiplerince kurtarıldığını söyledi. A.E., kadının çocuğuna şiddet uyguladığı iddiasının doğru olmadığını söyledi.

Sanıklardan şikayetçi olmadığını belirten A.E., "Hepsini Allah'a havale ediyorum" dedi. Duruşma, tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

Kendisine mermi yutturup, etek giydiren şahıslardan şikayetçi olmadı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kendisine mermi yutturup, etek giydiren şahıslardan şikayetçi olmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.


Advertisement