Mersin'de 3 Metrelik Köpek Balığı Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Mersin'de 3 Metrelik Köpek Balığı Yakalandı

Mersin\'de 3 Metrelik Köpek Balığı Yakalandı

Mersin'de 3 metrelik köpek balığı yakalandıMERSİN'de yaklaşık 3 metre uzunluğunda 250 kilo ağırlığında camgöz cinsi köpek balığı yakalandı.

03.05.2016 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de 3 metrelik köpek balığı yakalandı

MERSİN'de yaklaşık 3 metre uzunluğunda 250 kilo ağırlığında camgöz cinsi köpek balığı yakalandı. Saatlerce takip edildikten sonra avlanan köpek balığı kanser hastalarına dağıtılacak.

Mersin Balık Pazarı Dernek Başkan Yardımcısı Adnan Polat, son dönemlerde köpek balıklarının sıklıkla görülerek yakalandığını söyledi. Havaların sıcaklaması ile birlikte köpek balıklarının açık denizden kıyılara doğru yakınlaşmaya başladığını belirten Polat, "Av yasağı başladığı için 12 milden sonra avcılık serbest. Köpekbalığı da 12 milden sonra yakalandı. Teknecilerimiz 3 günlük bir ava çıkmıştı. Son gün balık avlarken sürünün peşine köpekbalığı takıldığını gördü. Bu sırada avlandı, ağlara takıldı bu balık. 3 metre boyunda ve yaklaşık 250 kilo ağırlığında. 2 hafta içinde yakalanan üçüncü köpekbalığı. Havaların ısınmaıyla köpek balıkları sahillere inmeye başladı. Köpek balıklarının mil mesafesi düştü. Köpek balıkları kanser hastalığına yakalanmayan bir balık. Bu balığın kanser hastalarına faydası var. Derneğimize kayıtlı olan kanser hastalarına ücretsiz olarak dağıtacağız" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin'de 3 Metrelik Köpek Balığı Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement