Mersin'deki dolandırıcılık soruşturmasında 2 kişi daha gözaltına alındı - Son Dakika
Güncel

Mersin'deki dolandırıcılık soruşturmasında 2 kişi daha gözaltına alındı

Mersin'de, evlenme vaadiyle kandırdıkları kişileri "başlık parası" adı altında dolandırdıkları iddiasıyla aranan anne ve kızı yakalandı.

15.01.2021 13:39  Güncelleme: 19:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de, evlenme vaadiyle kandırdıkları kişileri "başlık parası" adı altında dolandırdıkları iddiasıyla aranan anne ve kızı yakalandı.

Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince 13 Ocak'ta 3 kişinin gözaltına alındığı soruşturma kapsamında aranan Y.S. ile annesi H.S'nin kaldıkları adresi tespit edildi.

Polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda şüpheliler, gözaltına alındı.

Öte yandan, emniyetteki işlemleri tamamlanan K.S, oğlu M.S. ve eşi İ.S. de evlilik vaadiyle dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla sevk edildikleri adliyede adli kontrol şartıyla salıverildi.

Adreslerinde bulunmayan 2 şüphelinin ise yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Olay

Merkez Akdeniz ilçesinde 12 Ocak'ta 2 ailenin bireylerinin kavga ettiği ihbarını alan polis, olay yerine giderek tarafları ayırmıştı. Emniyete götürülen ailelerin, aynı gün aynı saatte "kız isteme" merasimi için söz aldıkları ve evin kapısında durumu anlayınca kavga ettikleri belirlenmişti.

Başlatılan soruşturmada 2 damat adayının evleneceklerini zannettiği Y.S. ile babası K.S, annesi H.S, ağabeyleri M.S. ve M.S, yengesi İ.S. ile damat adaylarından "başlık parası" bahanesiyle para aldığı iddia edilen E.T. hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı.

Polis, 13 Ocak'ta ikametlerine düzenlediği operasyonda baba K.S. ile oğlu M.S. ve eşi İ.S'yi gözaltına almıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mersin'deki dolandırıcılık soruşturmasında 2 kişi daha gözaltına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement