Mersin'de Jandarma Ekiplerinin Uygulamaları - Son Dakika
Güncel

Mersin'de Jandarma Ekiplerinin Uygulamaları

Mersin'de jandarma ekiplerince kentteki kaçakçılık, asayiş ve terör suçlarına ilişkin son 10 günde gerçekleştirilen denetim ve kontrollerde çok sayıda kişi hakkında işlem yapıldı.

05.09.2018 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de jandarma ekiplerince kentteki kaçakçılık, asayiş ve terör suçlarına ilişkin son 10 günde gerçekleştirilen denetim ve kontrollerde çok sayıda kişi hakkında işlem yapıldı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Toroslar i·lçesine bağlı Hacgediği Mahallesi'nde ormanlık alanda uyuşturucu yetiştirildiği istihbaratı üzerine düzenlenen operasyonda, 156 kök kenevir bitkisi ve kurutulmaya bırakılmış 22 bin 327 gram kubar esrar ele geçirildi.

Gözaltına alınan 3 şüpheliden 1'i tutuklanırken, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yenişehir ilçesinde Suriye uyruklu R.M. adlı şahsın ikametgahında yapılan aramada da 41 bin 500 sentetik uyuşturucu hap ele geçirilirken, zanlı sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Ekipler, tarafından Tarsus ilçesinde bir sendikada kumar oynatıldığı ihbarı üzerine yapılan baskında ise 115 kişiye idari para cezası uygulandı.

Silifke ilçesindeki bir yol kontrol noktasında yapılan denetimde ise 1 kişi FETÖ/PYD suçundan gözaltına alındı.

Öte yandan, kentteki arama ve kontrol noktalarında son 10 günde yapılan denetimlerde 9 bin 310 kişi sorgulanırken, hakkında arama kaydı bulunan 108 şahıs yakalandı.

Trafik ekiplerince yapılan kontrollerde de kurallara uymadığı tespit eden 277 araç sürücüsüne cezai işlem uygulanırken, 60 araç trafikten men edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mersin'de Jandarma Ekiplerinin Uygulamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement