Minibüsçülerin hat kavgası kanlı bitti: Bir şoför ağır yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Minibüsçülerin hat kavgası kanlı bitti: Bir şoför ağır yaralı

Zaman zaman yolcu alma yüzünden çıkan kavgalar nedeniyle gündeme gelen minibüsçüler bir kez daha birbirlerine girdi. Mersin'deki 25 yıldır süren tartışmanın son yaşanan kavgasında kafasına darbe alan minibüsçü ağır yaralandı.

18.06.2020 10:01  Güncelleme: 21:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de, aynı güzergahta çalışan 2 ayrı minibüs kooperatifi arasında 'yolcu alma' meselesi yüzünden çıkan kavgada, başına darbe alan minibüs şoförü Murat Demirkol, ağır yaralandı.

25 YILDIR SÜREN KAVGA

Uzun yıllardır Kazanlı-Çarşı güzergahında çalışan S.S. 26 Nolu Kazanlı Minibüsçüler Kooperatifi ile yine aynı istikamet üzerinde bulunan Çay-Çilek-Çarşı hattında çalışan minibüsçüler arasında "yolcu alma" konusunda çıkan kavgalar 25 yıldır sürüyor. Önceki gün yaşanan kavgada, Çay-Çilek-Çarşı minibüs şoförleri tarafından Kazanlı minibüs şoförü Murat Demirkol, darp edildi. Başına sert cisimle darbe alan Demirkol, hastanelik oldu.

Minibüsçülerin hat kavgası kanlı bitti: Bir şoför ağır yaralı

"YASAL HAKKIMIZ ENGELLENMEK İSTENİYOR"

Artan gerginliğin ardından Kazanlı Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Mehmet Serin, soruna çözüm bulunması için çağrı yaptı. Yaklaşık 25 yıldır gerginliğin devam ettiğini dile getiren Serin, "Yasal hakkımız karşı kooperatif tarafından engellenmek isteniyor. Araçlarımızın yolu kesiliyor, şoförlerimiz darp ediliyor. Şoförlerimizin ve yolcularımızın can güvenliği yok. Bu durumun bir an önce son bulmasını istiyoruz" dedi.

Minibüsçülerin hat kavgası kanlı bitti: Bir şoför ağır yaralı

"CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK"

Onur Kurultay isimli şoför de kendilerine yönelik fiziki müdahalelerin son bulması için yetkililerden yardım istedi. Daha önce belinden bıçakla yaralandığını ve can güvenliklerinin olmadığını kaydeden Kurultay, "25 yıldır bu olaylar sürüyor. Aynı güzergahtan yolcu aldığımız için bu olaylar yaşanıyor. Yolumuz kesiliyor. Ben bıçaklandım, bir arkadaşımız yoğun bakımda yatıyor. Arkadaşımıza sopalarla, levye ile saldırmışlar. Sürekli bu tür olaylarla karşı karşıya kalıyoruz. Buradan belediyeyi, emniyeti göreve davet ediyoruz. Arkadaşlarımızın can güvenliği yok" diye konuştu.

Minibüsçülerin hat kavgası kanlı bitti: Bir şoför ağır yaralı

"ARAÇLARIN ÖNÜ KESİLİYOR"

Kazanlı minibüsleri ile yolculuk yapan Emir Ali Temur isimli vatandaş ise tedirgin olduklarını belirterek şunları "İşimize gidip gelirken bu hattı kullanıyoruz. Sürekli saldırı oluyor. Araçların önü kesiliyor. Vatandaş olarak tedirginiz. Bu olayın çözülmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Minibüsçülerin hat kavgası kanlı bitti: Bir şoför ağır yaralı
Minibüsçülerin hat kavgası kanlı bitti: Bir şoför ağır yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Minibüsçülerin hat kavgası kanlı bitti: Bir şoför ağır yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Ses: Ne yazikki bütün türkiyede bu var 3.5 çapulcunun eline geçmiş at koşturuyorlar devletin acil el atmasi lazm. 8 0 Yanıtla
  • ali: rand kavgasıdır devlet bu tarz işleri meydan vermemeli hepsini kaldırıp belediyeler koysun seferleri 8 0 Yanıtla
  • Yerer: Bence dolmuşculuk artık kalkması gerekiyor 2020 yılına girdik artık değişmesi gerekiyor metro yayginlasmali 6 0 Yanıtla
  • adınız: iyi devam temizliğe yiyin birbirinizi 2 3 Yanıtla
  • Vay lele: ADALET SİSTEMİ ÇALIŞŞA KİMSE KAVGA EDEEEEEMEZZZZ 3 0 Yanıtla
  • .: Lütfen kavga etmeyin 1 0 Yanıtla
  • ibrahim : aynen ali bey minibüsçülere bırakılmamalı belediyeler seferleri koymalı 1 0 Yanıtla
  • ferit: minibüs nedir yahu, oyun oynar gibi on kişi beş kişi taşımak toplu taşımamıdır.. 1 0 Yanıtla
  • Tespit : Ne taksici ne minibüsçü sevmem adam gibi araç kullanan yok 1 0 Yanıtla
  • vatandaş: bütün kooperatif ruhsatları iptal edilsin bu işi sadece belediye yapsın yoksa bu olayların sonu gelmez kavga esnasında yolcularda zarar görür 0 0 Yanıtla
  • Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu
    00:52 Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan hastanenin bahçesindeki trafoda çıkan yangın, paniğe neden oldu. Yangın, hızlı bir şekilde kontrol altına alınarak söndürüldü. Tedbir amacıyla hastanenin elektriği bir süre kesildi.

  • Giresun'da Soyulan Kuyumcudan Çalınan Altınlar Bulundu
    00:48 Giresun'da Soyulan Kuyumcudan Çalınan Altınlar Bulundu

    Giresun'un Bulancak ilçesinde gerçekleşen kuyumcu soygununda çalınan altınlar, Giresun Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan titiz çalışmalar sonucunda kısa sürede bulundu. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, Giresun'un huzuru için çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.

  • Bursa İl Jandarma Komutanlığı Kırsal Bölgelerde Uygulama Yaptı
    00:35 Bursa İl Jandarma Komutanlığı Kırsal Bölgelerde Uygulama Yaptı

    Bursa İl Jandarma Komutanlığı, kentin kırsal bölgelerinde vatandaşların huzur ve güveni için uygulama gerçekleştirdi. Uygulama sonucunda çeşitli suçlardan aranan 25 kişi yakalanırken, uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca, trafik denetimlerinde 72 araç sürücüsüne toplamda 233 bin lira idari ceza kesildi ve 24 araç trafikten men edildi.

  • Safranbolu Devlet Hastanesi'nde Trafoda Yangın Çıktı
    00:33 Safranbolu Devlet Hastanesi'nde Trafoda Yangın Çıktı

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan Safranbolu Devlet Hastanesi'nin bahçesindeki trafoda çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın, polis ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı. Hastanenin elektriği tedbir amacıyla bir süre kesildi.

  • Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralandı
    00:19 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralandı

    Manisa'nın Selendi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında okul servisi ile kapalı kasa kamyonet çarpıştı. Kazada 9 öğrenci hafif şekilde yaralanırken Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, öğrencileri hastanede ziyaret etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement