Mersin'de seyir defteri tutmayan gemi kaptanına 2 bin 78 lira ceza verildi - Son Dakika
Güncel

Mersin'de seyir defteri tutmayan gemi kaptanına 2 bin 78 lira ceza verildi

Mersin\'de seyir defteri tutmayan gemi kaptanına 2 bin 78 lira ceza verildi

Mersin'in Bozyazı ilçesi açıklarında yapılan denetimlerde, seyir defteri tutmadığı tespit edilen geminin kaptanına 2 bin 78 lira ceza kesildi.

26.03.2022 11:09  Güncelleme: 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Bozyazı ilçesi açıklarında yapılan denetimlerde, seyir defteri tutmadığı tespit edilen geminin kaptanına 2 bin 78 lira ceza kesildi.

Sahil Güvenlik Komutanlığının internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Akdeniz Bölge Komutanlığı ekipleri, Bozyazı ilçesi açıklarında yasa dışı su ürünleri avcılığına yönelik denetim gerçekleştirdi.

Kontrollerde, bir gemi kaptanının seyir defteri tutmadığı belirlendi.

Kaptana, 2 bin 78 lira ceza uygulandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mersin'de seyir defteri tutmayan gemi kaptanına 2 bin 78 lira ceza verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gümüşhane'nin Gülaçar köyünde kaybolan şelaleler
    09:15 Gümüşhane'nin Gülaçar köyünde kaybolan şelaleler

    Gümüşhane'nin Torul ilçesine bağlı Gülaçar köyünde her yıl bahar aylarında yaşanan ilginç doğa olayında köyün her iki yamacında da aynı anda ortaya çıkan ve aynı anda kaybolan su kaynakları 2 ay boyunca görsel şölen oluşturuyor.

  • Ramazan Bayramı'nda Milli Parklar ve Tabiat Parklarına Yoğun İlgi
    09:15 Ramazan Bayramı'nda Milli Parklar ve Tabiat Parklarına Yoğun İlgi

    Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü (DKMP) bünyesindeki milli parklar ve tabiat parkları, Ramazan Bayramı'nı da içine alan 9 günlük tatil süresince 2 milyon 906 bin 385 kişi ziyaret etti. Ülke genelindeki korunan alanları söz konusu tarihlerde 2 milyon 906 bin 385 kişi ziyaret ederken 278 bin 748 ziyaretçiyi ağırlayan Ormanya Tabiat Parkı, en fazla rağbet gören alanların başında geldi.

  • Kütahya'da Motosikletli Polis Timlerince Kurusıkı Tabanca ve Fişek Ele Geçirildi
    09:15 Kütahya'da Motosikletli Polis Timlerince Kurusıkı Tabanca ve Fişek Ele Geçirildi

    Kütahya'da Motosikletli Polis Timlerince yapılan çalışmalarda bir kişinin aracında kurusıkı tabanca ve 14 fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs polis merkezine teslim edildi.

  • Kütahya'da Motosikletli Polis Timlerince Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi
    09:15 Kütahya'da Motosikletli Polis Timlerince Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

    Kütahya'da Motosikletli Polis Timlerince yapılan çalışmalarda bir kişinin aracında ve şahsın üst aramasında 14 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Hatay'da mazgallar motosikletli hırsızlar tarafından çalındı
    09:15 Hatay'da mazgallar motosikletli hırsızlar tarafından çalındı

    Hatay'ın Antakya ilçesinde, mazgalların motosikletli hırsızlar tarafından çalınma anları güvenlik kamerasına yansıdı. Depremin en çok yıkıma neden olduğu mahallelerden olan Hatay'ın Defne ilçesi Çekmece Mahallesi'ndeki sokaklarda bulunan mazgallar, hırsızlar tarafından çalındı. Mahallede bulunan bir güvenlik kamerasına, motosikletli hırsızların sokaktaki mazgalı çalma anı yansıdı. Görüntülerde; 3 şahsın öncelikle çevreyi kontrol ettikten sonra mazgalları çaldıkları görüldü. Hırsızlık olaylarına karşı güvenlik tedbirleri olarak gece bekçileri işe aldıklarını belirten Ali Bilmez, hırsızların genellikle demir ağırlık eşyaları çaldığını ve geçtiğimiz günlerde makinelerinden yakıtlarının çalındığını söyledi.

  • Steam FPS Festivali Başladı: İndirimler ve Eğlence
    09:10 Steam FPS Festivali Başladı: İndirimler ve Eğlence

    Valve, Steam'de düzenlediği etkinliklerine devam ediyor. Steam FPS Festivali, Windows oyuncularına birbirinden eğlenceli birinci şahıs oyunlarını deneme ve yüzde 75'e varan indirimlerle kütüphanelerine eklemeleri fırsatı sunuyor. Festival kapsamında köklü yapımlardan bağımsız oyunlara kadar birçok seçenek bulunuyor. Ayrıca, indirimlerin yanı sıra yeni demolar da sunuluyor. Oyunları satın almadan önce deneyebilir ve uygun fiyatlı avantajlardan yararlanabilirsiniz.

  • Tecno'nun yeni nesil katlanabilir telefonları Phantom V Fold 2 5G ve Phantom V Flip 2 5G yakında çıkacak
    09:09 Tecno'nun yeni nesil katlanabilir telefonları Phantom V Fold 2 5G ve Phantom V Flip 2 5G yakında çıkacak

    Geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü uygun fiyatlı Phantom V Fold ve Phantom V Flip modelleriyle dikkat çeken Tecno, yeni nesil Phantom V Fold 2 5G ve Phantom V Flip 2 5G ile gündemde. Geekbench testlerinde iyi bir performans sergileyen cihazlar, gelecekteki ürünler için umut vaat ediyor. Detaylar haberimizde.

  • Google, Pixel 9 Pro Fold ile katlanabilir telefon pazarına giriş yapacak
    09:09 Google, Pixel 9 Pro Fold ile katlanabilir telefon pazarına giriş yapacak

    Google, önümüzdeki sonbaharda Pixel 9 ailesini görücüye çıkaracak. Yeni nesil katlanabilir modelin de bu seriyle birleşeceği iddia edildi. Buna göre Pixel Fold 2 modeli yerine, doğrudan Pixel 9 Pro Fold isimli katlanabilir cihaz sunacak. Bu da Pixel 9 ailesinde katlanabilir ekranlı bir versiyon olacağı anlamına geliyor.

  • Adobe, yapay zeka ile video üretimine yeni bir soluk getiriyor
    09:09 Adobe, yapay zeka ile video üretimine yeni bir soluk getiriyor

    Adobe, Premiere Pro video düzenleme süitine entegre edilecek yeni yapay zeka modeli ile video üretiminde çığır açmayı hedefliyor. Bu model, metin bazlı komutlar veya referans görseller kullanılarak sıfırdan video içerikleri oluşturabilecek ve nesne ekleme, nesne çıkarma ve generatif uzatma gibi özellikleri Premiere Pro'ya getirecek. Ayrıca, Adobe, deepfake teknolojilerinin kötüye kullanımını önlemek için Content Credentials adı verilen bir medya köken standartını da entegre edecek. Bu hamle, yapay zeka destekli içerik üretim araçlarının geleceği ve yaratıcı endüstriler üzerindeki etkisi açısından önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.


Advertisement