Mersin'de Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığıyla Mücadele - Son Dakika
Yerel

Mersin'de Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığıyla Mücadele

Mersin Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu ve madde bağımlılığına karşı mücadele kapsamında düzenlenen "Madde Bağımlısı Olma, Spor Bağımlısı Ol" bisiklet turu yapıldı.

22.04.2012 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu ve madde bağımlılığına karşı mücadele kapsamında düzenlenen "Madde Bağımlısı Olma, Spor Bağımlısı Ol" bisiklet turu yapıldı.

İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz, Barış Meydanı'nda start verilen bisiklet turu öncesinde yaptığı açıklamada, uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadelenin öncelikli hedefleri olduğunu söyledi.

Kötü alışkanlıklara karşı çocuklar ve gençlerle birlikte bisiklet turu düzenleyerek bu konuya dikkati çekmek istediklerini belirten Öksüz, mücadelelerinin kararlılıkla sürdüğünü ifade etti.

Öksüz, etkinliğin turnuva kapsamında olmadığını belirterek, şunları söyledi:

"Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı arefesinde uyuşturucu ve madde bağımlılığına dikkat çekmek için çocuklar ve gençlerle birlikte anlamlı mesaj vermek üzere böyle bir etkinlik düzenledik. Belkide çağımızın hastalığı haline gelen uyuşturucu ve madde bağımlılığına karşı, aileleri, teşkilatımızı ve tüm toplumu duyarlı hale getirmek istedik. 'Madde Bağımlısı Olma, Spor Bağımlısı Ol' sloganı ile Barış Meydanı'ndan Viranşehir Pompeipolis'e kadar bisiklet turu yapıyoruz."

Dağ sporları bisiklet antrenörü Mehmet Özbay ise uyuşturucu ve madde bağımlılığına dikkati çekmek amacıyla böyle bir etkinliğin düzenlenmesinin faydalı olduğunu kaydetti.

Aralarında Emniyet Müdürü Öksüz ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Oruç, Bisiklet Federasyonu İl Temsilcisi Şinasi Özdemir, Özbay ve her yaştan kişinin katıldığı 9.5 kilometrelik bisiklet turu, trafik ekiplerinin kontrolü altında yapıldı.

- MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mersin'de Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığıyla Mücadele - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement