İki Çocuk Annesi Kadını Öldürüp Altınlarını Çalan Dayı-Yeğen, Parayla Alem Yaptı - Son Dakika
Güncel

İki Çocuk Annesi Kadını Öldürüp Altınlarını Çalan Dayı-Yeğen, Parayla Alem Yaptı

Mersin'de 43 yaşındaki iki çocuk annesi Nilüfer Kaya, komşuları olan dayı-yeğen tarafından altınları için boğazı kesilerek öldürüldü. Korkunç cinayeti işleyen zanlıların altınları bozdurup alem yaptığı ortaya çıktı.

14.02.2019 13:53  Güncelleme: 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de Toroslar ilçesi Toroslar Mahallesi'nde eşi ve çocuklarıyla birlikte yaşayan Nilüfer Kaya okuldan dönen küçük oğlu tarafından evin koridorunda boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulundu. 2 çocuk annesi bir kadının, komşuları olan dayı yeğen tarafından altınları için boğazı kesilerek vahşice öldürüldüğü ortaya çıktı.

Mersin'de Hüseyin K. (19) ve yeğeni Kerem G. (26) hırsızlık amacıyla girdikleri evde komşuları Nilüfer Kaya'yı (43) boğazını keserek öldürüp, evdeki 5 bileziği alarak kaçtı. Polis tarafından yakalanan şüphelilerden Hüseyin K, "Altınları bozdurdum, alem yaptım" dedi.

HIRSIZLARA DİRENİNCE ARBEDE ÇIKTI

Toroslar Mahallesi'nde dün öğle saatlerinde 2 kişi, hırsızlık amacıyla 2 çocuk sahibi Nilüfer ve Mustafa Kaya çiftine ait eve girdi. Şüpheliler, evde yalnız olan Nilüfer Kaya'dan bileziklerini istedi. Nilüfer Kaya hırsızlara direnince arbede çıktı. Şüpheliler, Kaya'nın boğazını kesip, evdeki 5 bileziği alarak kaçtı.

İki Çocuk Annesi Kadını Öldürüp Altınlarını Çalan Dayı-Yeğen, Parayla Alem Yaptı

ANNESİNİN CANSIZ BEDENİNİ BULDU

Bir süre sonra okuldan gelen kadının 12 yaşındaki E.K., annesini kanlar içinde görünce üst katta oturan akrabalarına haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Nilüfer Kaya'nın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Nilüfer Kaya'nın cansız bedeni, incelemenin ardından otopsisi yapılmak üzere Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi.

İki Çocuk Annesi Kadını Öldürüp Altınlarını Çalan Dayı-Yeğen, Parayla Alem Yaptı

CANİ DAYI-YEĞEN YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından çevredeki MOBESE ve güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, şüphelilerin Kaya ailesinin komşuları Kerem G. ve dayısı Hüseyin K. olduğunu saptadı. Şüpheliler, bilezikleri bozdurdukları Tarsus ilçesinde polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İki Çocuk Annesi Kadını Öldürüp Altınlarını Çalan Dayı-Yeğen, Parayla Alem Yaptı

ALTINLARI BOZDURUP, ALEM YAPMIŞLAR

Emniyetteki sorgularında, suçlarını itiraf eden Hüseyin K. ile Kerem G., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Basın mensuplarının sorularını 'Pişmanım' diye karşılık veren Hüseyin K, "Altınları bozdurdum, alem yaptım" dedi.

İki Çocuk Annesi Kadını Öldürüp Altınlarını Çalan Dayı-Yeğen, Parayla Alem Yaptı


İki Çocuk Annesi Kadını Öldürüp Altınlarını Çalan Dayı-Yeğen, Parayla Alem Yaptı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İki Çocuk Annesi Kadını Öldürüp Altınlarını Çalan Dayı-Yeğen, Parayla Alem Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Sevket: Sizede arkadan alem yaparlar içerde bol bol merak etme 31 0 Yanıtla
  • osman: yakında iyi halden vınnn 24 0 Yanıtla
  • Mehmet: Bu milletin çığlıklarını duyun sayın politikacılar. Yoksa millet kendi hukukunu uygukamaya koyacak. Asın gitsin bu şerefsizleri. Bunlar devletimize dolayı ile milletimize yük oluyor. Bir kadını hakzız yere öldüren bu şerefsizleri içeride beslemeye mecburmuyuz. 17 0 Yanıtla
  • idam istiyoruz: Bunlar niye yaşar neye faydası var 16 0 Yanıtla
  • çarşı34: ellerini kesmedikten sonra böyle vakalar olur hırsızın elini keseceksin bakalaım cesaret ediyorlar mı 14 0 Yanıtla
  • erdi: şeriat şart oldu 6 2 Yanıtla
  • Banu: Bence de artık idam idam!!!!!!! 7 0 Yanıtla
  • Kemal ala: İbret için başkalarıda böyle canilik yapmasın cesaret etmedin diye bunlara herkesin bilip göreceği ağır cezalar vinçlr asılmak gibi uygulanmalı 5 0 Yanıtla
  • söz: idam nerde ? Yaziklar olsun Adalet neden tecelli eymiyor 4 0 Yanıtla
  • Eyyubi: İdam idam idam idaam idaaam. Artık idam gelmeli. 3 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement